Lady Alexia
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2024
- Like
- 53.870
ΩΧ ΩΧ ΩΧΣε ευχαριστώ μαναρακι μου,ευχή πήρα απο εσένα.. και γλυκό![]()
Ωπααααα τωρα μιλας σωστα! ο καλύτερος τρόπος να ξυπνάς τα πρωινα

μετα την επεμβαση μικραιναν οι ρωγες η ειναι εντυπωση μου;
Όχι δεν έχει αλλάξει κάτι ,ίσως να φαίνεται ετσι..άλλωστε γ αυτό έκανα την επέμβαση επειδη οσα ζήτησα στους γιατρούς ήταν " όχι τομές όχι ουλές,δεν πειράζεις ρογα ούτε θηλή,κ έπραξαν καθώς πρέπειμετα την επεμβαση μικραιναν οι ρωγες η ειναι εντυπωση μου;
Οχι Τομες και Ουλες....... Μαλιστα !!! Φαινετε εχει Εξελιχθει ΠΟΛΥ το πραγμα !Όχι δεν έχει αλλάξει κάτι ,ίσως να φαίνεται ετσι..άλλωστε γ αυτό έκανα την επέμβαση επειδη οσα ζήτησα στους γιατρούς ήταν " όχι τομές όχι ουλές,δεν πειράζεις ρογα ούτε θηλή,κ έπραξαν καθώς πρέπει![]()
Καλημέρεςμια διευκρινιση, εχεις αλλαξει το προγραμμα σου στα 250 την ωρα φιξ;; με ολα τα εξτρα μεσα;

Και την δικές μας γλύκες καλημερες Ωραιοτατη μας Κυρία..Μια όμορφή Παρασκευή να εχετεΚαλημέρες
Ισχύει ότι ήταν και πριν![]()

αρα 150 την ωρα αν δεν θε΄λει καποιος αναλ?Καλημέρες
Ισχύει ότι ήταν και πριν![]()
Τα γραφει ρε στο προφίλ μεσα, γιατι δεν τα διαβάζεις, τοσο δυσκολο ειναι? Υγ Αν δεν παρεις anal μισή νοστιμιάαρα 150 την ωρα αν δεν θε΄λει καποιος αναλ?

ακριβο ειναιΤα γραφει ρε στο προφίλ μεσα, γιατι δεν τα διαβάζεις, τοσο δυσκολο ειναι? Υγ Αν δεν παρεις anal μισή νοστιμιά![]()
E τότε περίμενε την Black Friday μήπως παίξει προσφορά...ακριβο ειναι

Πανε στον 5ο όροφο με τριγωνακι και πες τα κάλανταακριβο ειναι

των χριστουγενων τις πρωτοχρονιας η των φωτων??Πανε στον 5ο όροφο με τριγωνακι και πες τα κάλαντα![]()
Ολα μαζι να κανει γερή μπάζατων χριστουγενων τις πρωτοχρονιας η των φωτων??