Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
"Ζει και βασιλεύει"
"Ζει και βασιλεύει"

Είχα μια πολύ ωραία μέρα με μια καλή φίλη από εδώ μέσα....Αυτό σου λέω.
ότι κατάλαβες...Ωμπω!Είχα μια πολύ ωραία μέρα με μια καλή φίλη από εδώ μέσα....Αυτό σου λέω.ότι κατάλαβες...

Όλε, διάβολε μεταμορφωμένε!!Είχα μια πολύ ωραία μέρα με μια καλή φίλη από εδώ μέσα....Αυτό σου λέω.ότι κατάλαβες...
Όλε, διάβολε μεταμορφωμένε!!

ραντεβου κανεις η εισαι σε ρεπο?
Αχ και να ξέρατε πόσο πολύ σας ποθώ διδα Αλεξια, BUT,είμαι ερωτευμένος με 2 αλλες κοπέλες, και θα πρέπει να αιτηθω 2ωρη μετά διανυκτερεύσεως. Είμαι όμως βέβαιος ότι θα τα καταφερω! Εσείς θα θέλατε να φιληθούμε και οτι γίνει; (αχαχαχα)Τα φιλιά μου και καλό βράδυ κοριτσαρα μου, κρατάς ένα υπέροχο νήμα.
Κάνω κανονικά ραντεβού! Συγγνώμη που σε κάποια μηνύματα δεν έχω προλάβει ακόμα να απαντήσω, θεωρώ πως θα έχετε καταλάβει πως δεν θα έχω τον χρόνο ,αλλα σύντομα θα δω τα μηνύματά σας ευχαριστώ !!ραντεβου κανεις η εισαι σε ρεπο?
Ζει και βασιλεύει και τον αντρικό κόσμο με το κορμί της σαγηνεύει.."Ζει και βασιλεύει"

Είχα μια πολύ ωραία μέρα με μια καλή φίλη από εδώ μέσα....Αυτό σου λέω.ότι κατάλαβες...
Κράτα το gif για μια άλλη ανάρτηση ...Το κατάλαβες και εσύ ε?!?!?!
![]()
Εδώ νομίζω κολλάει....

...για την ανάρτηση που έρχεται το ανέβασα...Κράτα το gif για μια άλλη ανάρτηση ...![]()