Odin_
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 54
- Like
- 79.027
- Πόντοι
- 23.656
....ναι, δεν τα θελει καθολου ο κωλαρικος σου κ εσεναΑσ υποστώ τις συνέπειες....
....ναι, δεν τα θελει καθολου ο κωλαρικος σου κ εσεναΑσ υποστώ τις συνέπειες....
Θα μού δώσετε κώλο??Αυτοι που τα τρώνε-ζορίζονται και τελος δροσιζονται μετράνε;
Ωραία τα ζόρια οπως και να το κάνεις!!
Πουλάκι δεν έχετε κύριε?@Lady Alexia Αν αύριο δεν μου κλείσεις το ραντεβού στις ώρες που συμφωνήσαμε, να ξέρεις: η τιμωρία μου θα είναι γλυκιά, αργή και πολύ… προσωπική. Θα σε γλείφω με τέτοια επιμονή και ακρίβεια, που ακόμα και ο πιο πιστός σκύλος θα ζήλευε. Και δεν θα σταματήσω μέχρι να με ικετεύεις για περισσότερο. Οπότε, πρόσεξε… γιατί αυτή η "απειλή" έρχεται με χαμόγελο, γλώσσα έτοιμη για… δράση και μηνύσεις μόνο στο κρεβάτι.![]()
....ναι ξερω, ειχα παει σε εναν γαμο εκειΟχι από Αχαρνές είμαι....
![]()
θα σας δωσωΘα μού δώσετε κώλο??
Δωσε κωλο στο λαοθα σας δωσω![]()
Μενιδι δηλαδη;Οχι από Αχαρνές είμαι....
![]()
Έχω, αλλά δεν το αφήνω εκτός κλουβιού χωρίς σοβαρό λόγο. Ξέρεις… για να μη γίνουν ατυχήματαΠουλάκι δεν έχετε κύριε?
Ωωωω αύριο κιόλας ταξιδεύω & έρχομαι.θα σας δωσω![]()
Ωραία γιατί όπως το είπατε νόμιζα ότι έχετε μεγάλη γλώσσα ικανή να δημιουργεί μπελάδες.Έχω, αλλά δεν το αφήνω εκτός κλουβιού χωρίς σοβαρό λόγο. Ξέρεις… για να μη γίνουν ατυχήματα
Άφησε ελεύθερο το πουλι να κελαηδαειΈχω, αλλά δεν το αφήνω εκτός κλουβιού χωρίς σοβαρό λόγο. Ξέρεις… για να μη γίνουν ατυχήματα

ΝαιΆφησε ελεύθερο το πουλι να κελαηδαει![]()
Της ψόλης μου το κεφάλι, το πιάσανε πονοκέφαλοιΆφησε ελεύθερο το πουλι να κελαηδαει![]()
Άφησε ελεύθερο το πουλι να κελαηδαει![]()
Θείο Αμγικ, εμ θέλεις κώλο, εμ θες και ήσυχο σεχ.Ωωωω αύριο κιόλας ταξιδεύω & έρχομαι.
Είμαι ένας άκακος γεράκος πού θέλει ήσυχο sex.
Ευχαριστώ κυρία μου!!!!
Οταν δινω κωλο αυτο από μονο του δημιουργεί την ένταση που χρειάζεταιΘείο Αμγικ, εμ θέλεις κώλο, εμ θες και ήσυχο σεχ.
Πως γενεν αυτό?
Ο κώλος θέλει εκατέρωθεν βρισιδια και ένταση.
Άμα θες ήσυχο σεχ, κάμε με την κυρά που ξέρεις και το δρομολόγιο...

1000αρι!!Της ψόλης μου το κεφάλι, το πιάσανε πονοκέφαλοι
Μα το στόμα σου, λοιπόν, πιο καλό κι απ’ το Depon![]()