πολυζωης
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 104.267
- Πόντοι
- 22.131
την κυρια φιλε την σκοτωσεςΚαι την δικιά μάς καλησπέρα Ωραιοτατη μας Κηρία..![]()

την κυρια φιλε την σκοτωσεςΚαι την δικιά μάς καλησπέρα Ωραιοτατη μας Κηρία..![]()

Το διόρθωσα καλέ μου φίλε,, σε ευχαριστώ ..την κυρια φιλε την σκοτωσες![]()

μην σε ψαχνω μετα εδω γυρω γυρω να βρισκεσαιΤο διόρθωσα καλέ μου φίλε,, σε ευχαριστώ ..![]()

Και ο λόγος????μην σε ψαχνω μετα εδω γυρω γυρω να βρισκεσαι![]()

ολο και θα σκασει μυτη κανα βυζι η κανας κωλοςΚαι ο λόγος????![]()
Θα τα θαυμάσω μετά καλέ μου φίλε με την ησυχία μου..Σε ευχαριστώ πάντως..ολο και θα σκασει μυτη κανα βυζι η κανας κωλος

Homework δηλαδή...Θα τα θαυμάσω μετά καλέ μου φίλε με την ησυχία μου..Σε ευχαριστώ πάντως..![]()

kαλημεραΚαλησπέρα σας κύριοι![]()

Όχι καλέ μου φίλε.. Απλά οπως θαυμάζεις ένα έργο με την ησυχία σου έναν πίνακα ζωγραφικής ,,, ετσι και εγώ ..Γιατί αυτό το κορμί της Ωραιοτατης μας Κυρίας είναι ένα θαυμάσιο έργο..Homework δηλαδή...![]()

Όχι καλέ μου φίλε.. Απλά οπως θαυμάζεις ένα έργο με την ησυχία σου έναν πίνακα ζωγραφικής ,,, ετσι και εγώ ..Γιατί αυτό το κορμί της Ωραιοτατης μας Κυρίας είναι ένα θαυμάσιο έργο..![]()
ναι να δούμε κάτι με την ησυχία μας....Μήπως να τσιμπήσουμε κάτι? Οτιδήποτε..ναι να δούμε κάτι με την ησυχία μας....
ναι να δούμε κάτι με την ησυχία μας....
..εεε νταααξει μη χαλαρώσω λίγο παραπάνω μια μέραΚαλή σου μέρα.....
Άργησες σήμερα ...σε πλάκωσε το πάπλωμα....????

με μουσικη να φανταστω..εεε νταααξει μη χαλαρώσω λίγο παραπάνω μια μέρα![]()
Στρώνει επιδερμίδα το κορίτσι. Μη το αποπαιρνετε..εεε νταααξει μη χαλαρώσω λίγο παραπάνω μια μέρα![]()