Lady Alexia
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2024
- Like
- 52.447
Πρωινή, χωρίς ύπνο δεν λειτουργεί το σύστημαΚαλημερα.....πρωινη πρωινη ή δεν κοιμηθηκαμε καθολου;
Πρωινή, χωρίς ύπνο δεν λειτουργεί το σύστημαΚαλημερα.....πρωινη πρωινη ή δεν κοιμηθηκαμε καθολου;
Και τι συστημα ειναι το δικο σου....αριστο απο οτι βλεπω.Πρωινή, χωρίς ύπνο δεν λειτουργεί το σύστημα![]()

Σε ευχαριστώ πολύ,να έχεις μια όμορφη μέρα!Και τι συστημα ειναι το δικο σου....αριστο απο οτι βλεπω.
![]()

Αυτό θα το σημειώσω στα θετικα
Καλημέρα καλή εβδομάδα καλή μας Lady!!!!Καλημερουδιααα![]()

Καλή εβδομάδα να έχουμε όλοι μαςΚαλημέρα καλή εβδομάδα καλή μας Lady!!!!![]()
Κοίτα χαρουλες το μικρό....
Θεσπέσιο στήσιμοΤον έδειξα και σήμερα
![]()
Όχι καλέ μου φίλε ,,έχω πει ότι όσο και να θέλω δεν έχω χρόνο δυστυχώς ....Εσφιξες![]()

Εγω καλέ μου φίλε δεν είμαι παιδί??? Που είμαι?????Στο πηγάδι κατούρησα????μισο να φωναξω τα παιδια
@Xaramofais
@dimigoall
@james034
@italaki
@Mythical Zoan
@Odin_
@athinaios44
@grigoris_

καύλααααα η σκορπίνα!!!

Η σκορπίνα κάνει την καλύτερη ψαρόσουπα.καύλααααα η σκορπίνα!!!![]()
Την γλυκιά μου καλησπέρα ωραιοτατη μου Κυρία.. Και καλή σας εβδομάδαΚαλημερουδιααα![]()

Ήρθα καλέ μου φίλε μετά από πολύ ανάγνωση στο νήμα μας είπα να έρθω και εδώ στην Ωραιοτατη μας Κυρία να της πω την καλησπέρα μου και να θαυμάσω της φώτο από το υπέροχο κορμί της..O @xristospap πως δεν εσκασε μυτη![]()

Ήρθα καλέ μου φίλε μετά από πολύ ανάγνωση στο νήμα μας είπα να έρθω και εδώ στην Ωραιοτατη μας Κυρία να της πω την καλησπέρα μου και να θαυμάσω της φώτο από το υπέροχο κορμί της..![]()
Καλημέρα!Καλημερουδιααα![]()
Που θα πάει ,,κάπου ,,κάπως ,,κάποτε θα γίνει και αυτό καλέ μου φίλε..