Πιατσοχαλάστρα$
Μέγας
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.601
- Πόντοι
- 3.846
Εδώ έβγαλε ήλιο και στεγνώνει τις ελιές, αστράφτει σαν κάποια Βασίλισσα, ξέρεις εσύ ως μεγάλη τσούχτρα και μουσίτσα....Βροχερές καλημέρες![]()
Εδώ έβγαλε ήλιο και στεγνώνει τις ελιές, αστράφτει σαν κάποια Βασίλισσα, ξέρεις εσύ ως μεγάλη τσούχτρα και μουσίτσα....Βροχερές καλημέρες![]()
Ναι, λες και θέλεις τσίγκλιμα εσύ.Έλα τωρααα....έχω πει,μη με τσιγκλάς και τα βγάλω όλα..![]()
'Εχω ήδη έτοιμα τα λιόπανα, το husvarna, τα ελαιοραβδιστικά και το τρακτέρ. Είσαι έτοιμος;Εδώ έβγαλε ήλιο και στεγνώνει τις ελιές, αστράφτει σαν κάποια Βασίλισσα, ξέρεις εσύ ως μεγάλη τσούχτρα και μουσίτσα....
Έλα τωρααα....έχω πει,μη με τσιγκλάς και τα βγάλω όλα..![]()
Δεν είσαι να τα βγάλεις,Έλα τωρααα....έχω πει,μη με τσιγκλάς και τα βγάλω όλα..![]()
Ναι βγαλτα να γίνουμε μουσκεμα μαζι σου κούκλαΈλα τωρααα....έχω πει,μη με τσιγκλάς και τα βγάλω όλα..![]()
Απειλή μη εκπληρωμένη είναι πλέον μηη υπολογίσιμη......!!!!!!!!!!!!!!!!1Έλα τωρααα....έχω πει,μη με τσιγκλάς και τα βγάλω όλα..![]()
Δεν κωλωνω το ξερετε αυτο!απλα δεν πέφτω πια στις παγίδες σαςΑπειλή μη εκπληρωμένη είναι πλέον μηη υπολογίσιμη......!!!!!!!!!!!!!!!!1

ΚωλωσεςΔεν κωλωνω το ξερετε αυτο!απλα δεν πέφτω πια στις παγίδες σας![]()

τον Σεφερλη τι τον εχεις;Λιτσα Μητέρα γνωρίζω εγώ![]()
Ποιος είναι αυτός παλι; για δώσε λεπτομέρειεςτον Σεφερλη τι τον εχεις;
Κάθε Παρασκευή στο σκαι θεατρική παράσταση..Ποιος είναι αυτός παλι; για δώσε λεπτομέρειες![]()
Very interesting
I can do it better babe,soooon... thank youVery interesting

Μπιμπελό!!!!!
Σε ευχαριστώ προφέσορα!!!Μπιμπελό!!!!!![]()