Lady Alexia
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2024
- Like
- 52.594
Σας ευχαριστώ πολύ καλέ μου Κύριε!!Ωραιοτατη μου Κυρία καλημέρα σας ...Να σας εκφράσω τον θαυμασμό μου για εσάς αλλά και για το υπέροχο κορμί σας...Γοητευμένος...![]()

Σας ευχαριστώ πολύ καλέ μου Κύριε!!Ωραιοτατη μου Κυρία καλημέρα σας ...Να σας εκφράσω τον θαυμασμό μου για εσάς αλλά και για το υπέροχο κορμί σας...Γοητευμένος...![]()

Αν δεν χτυπήσει την πόρτα ένας τέτοιος γαμπρός δεν θέλω να παντρευτώ........"οι γαμπροι της ευτυχιας"![]()

...θα κυτει αιμα γαμπριατικοΑν δεν χτυπήσει την πόρτα ένας τέτοιος γαμπρός δεν θέλω να παντρευτώ....![]()
θα τους πάρω στο κυνήγι με το αλφάδι...........![]()
Νταξει, να παρομοιάζεις τους αγαπητικους που εκδήλωσαν ενδιαφέρον σαν τον Αυλωνίτη και τον Ρίζο το καταλαβαίνω και το ασπαζομαι γιατί πιθανόν έτσι είναι....."οι γαμπροι της ευτυχιας"![]()
Τά λες ωραία ρε μπαγασαΌλοι έχουμε τα θέματα μας καλε μου φίλε αλλά πάντα μία συνεύρεση με ένα όμορφο κορίτσι σε κάνει να ξεχαστείς ( έστω και για λίγο )![]()
........πρέπει να πάρει εκδίκηση, τουτέστιν μπορεί να φύγεις ξεπουτσιασμενος...

Μη κυτι τπτ άλλο...θα κυτει αιμα γαμπριατικο![]()
Κανονιστε να κάνετε τα σεντόνια στο Bill με τις κέτσαπ και τις πουστάρδες.Μη κυτι τπτ άλλο...
.. εγώ πάντως Σκορπινα είμαιΑιγόκερως????? Χμ
Σκορπιός με Σκορπίνα ταιριάζουν λένε στο σεξ.......... εγώ πάντως Σκορπινα είμαι![]()
Άμεσα !Σκορπιός με Σκορπίνα ταιριάζουν λένε στο σεξ........
ισχύει? τι λες?
να ετοιμαστώ δηλαδή να έρθω τώρα?Άμεσα !![]()
Το εχει πει η Λίτσα Πατέρα?Άμεσα !![]()