eteros_ego
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2014
- Like
- 6.971
- Πόντοι
- 1.056
υπογραφη @pastelios (α(ε)λητης)Lady μου ήρθαν δύο στιχάκια εκεί που αγωνίζομαι σκληρά για το μεροκάματο...
Lady μου την κορμάρα σου
άγγελοι σου την φτιαξαν
Και όλα τα κάλλη του Θεού
επάνω σου εραψαν!!!.....
Στο έσιαξα λίγο μανLady μου ήρθαν δύο στιχάκια εκεί πουαγωνίζομαισκληράγιατομεροκάματοψωλάρω...
Lady μου την κορμάρα σου
άγγελοι σου την φτιαξαν
επάνω σου εραψαν!!!.....

Εύχομαι να μείνεις χωρίς χεστρα 3-4 μέρες... Να δεις αν ψωλαρουμε η όχι... Αλλά να μην έρθει κανείς!!!!Στο έσιαξα λίγο μαν![]()
.....να ξερει να μαγειρευει?!?!?Καλημέρα καλέ μου φίλε @πολυζωης ..Δεν σου κρύβω πως το έχω σκεφτεί πολλές φορές αλλά δεν το έχω πράξει ακόμα,,,και να σου πω το γιατί ,,πρώτον είναι Κυρία,, δεύτερον είναι κορμάρα ,,τρίτον έχει αυτά που γουστάρω τρελά,, δηλαδή μεγάλα ωραια μουνόχειλα ,,κωλάρα ,,αλλά και ωραίο στήθος..Και το πιο βασικό πολύ ωραίο πρόσωπο..Και να ξέρει να ικανοποιεί έναν άντρα στο σεξ τότε τι άλλο θέλει ένας άντρας από μια γυναίκα??????![]()
Η πρωινή καβλα είναι κατουροκαβλα.μωράκια μου διαθέσιμη απο το πρωι με καλή διάθεση για όσους γνωρίζουν την γλύκα τς πρωινής καβλας!![]()
Καλέ μου φίλε αν μια γυναίκα κάνει καλό κρεβάτι δε χρειάζεται να ξέρει να μαγειρεύει...Ας τρώω κάθε μέρα τοστ.....να ξερει να μαγειρευει?!?!?

Ναι αλλά αν δεν ουρήσεις και εχεις να το βάλεις κάπου καλέ μου φίλε ?????Η πρωινή καβλα είναι κατουροκαβλα.
False Alarm...

Ας κάνουμε και συζήτηση για το αν ξυπνήσεις και έχεις οχλήσεις όχι από το νούμερο 1 αλλά από το νούμερο 2.......'νταξ', το γαμησαμε κ ψοφ'σε το θεμα![]()
Μέγας ΚωλομπαράςΓαμιόλα και εσύ![]()

Αυτό περιλαμβάνεται μέσ το πρόγραμμα!.....να ξερει να μαγειρευει?!?!?

Ναι ξέρω κάτι έχω καταλάβει....από τρύπια στρώματα γυρίζω ..![]()
Καλά το πρωί ειδικά τρυπάμε και το στρώμα![]()

Εργασία και χαράLady μου ήρθαν δύο στιχάκια εκεί που αγωνίζομαι σκληρά για το μεροκάματο...
Lady μου την κορμάρα σου
άγγελοι σου την φτιαξαν
επάνω σου εραψαν!!!.....

ΝΑ ΚΟΨΕΙς τις παρεες με τοσο μεγαλους εραστες σαν τον ως ανω κυριο ο θεος να τον κανειΝαι ξέρω κάτι έχω καταλάβει....από τρύπια στρώματα γυρίζω ..![]()
Σε ευχαριστώ πολύ μωρό μ !!
Oh thank youΔυνατό πιστόλι!
Παρακαλώ αστέρι!Oh thank you![]()