tasos.p
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.848
- Πόντοι
- 736
Έτσι πάντα κλειτορίδα να δείχνεις!
Έτσι πάντα κλειτορίδα να δείχνεις!
Ωραία μου Κυρία να σας πω την καλησπέρα μου ,,και ναι θα ήθελα να είμαι ο γλυκό σας εισβολέας και να ασελγήσω σε αυτό το υπέροχο κορμί σας και να σας χαρίσω τους πιο δυνατούς οργασμούς ...Μμμμ καλέ μου Κύριε ,γλυκέ εισβολέα!![]()

@dimigoall ελα να δεις τα εργα σουΩραία μου Κυρία να σας πω την καλησπέρα μου ,,και ναι θα ήθελα να είμαι ο γλυκό σας εισβολέας και να ασελγήσω σε αυτό το υπέροχο κορμί σας και να σας χαρίσω τους πιο δυνατούς οργασμούς ...![]()
....ααααα ρε μπαγασακο, πως τα λες ετσι!!!Ωραία μου Κυρία να σας πω την καλησπέρα μου ,,και ναι θα ήθελα να είμαι ο γλυκό σας εισβολέας και να ασελγήσω σε αυτό το υπέροχο κορμί σας και να σας χαρίσω τους πιο δυνατούς οργασμούς ...![]()

Ωραία μου Κυρία να σας πω την καλησπέρα μου ,,και ναι θα ήθελα να είμαι ο γλυκό σας εισβολέας και να ασελγήσω σε αυτό το υπέροχο κορμί σας και να σας χαρίσω τους πιο δυνατούς οργασμούς ...![]()

Τι έγινε εδώ για λίγο έλειψα.
Καλά ξέρω εγώ τι θέλετε για να ηρεμήσετε..![]()
Τι έγινε εδώ για λίγο έλειψα.
λεξοτανιλΤι έγινε εδώ για λίγο έλειψα.
η
δεν θα τρεχεις να βρεις γιατρο 

Να τρέχουμε εμείς δηλαδή στους γιατρούς...λεξοτανιλαλλα χρειαζονται συνταγη
ενω αν βαλεις
η
δεν θα τρεχεις να βρεις γιατρο
![]()

Επειδή δεν θέλω να σας τρέχω θέλω να σας προσέχω δεν σας αναστατώνω ακόμη.....![]()
Επειδή δεν θέλω να σας τρέχω θέλω να σας προσέχω δεν σας αναστατώνω ακόμη.....![]()

Πώ ρε πούστηΩραία μου Κυρία να σας πω την καλησπέρα μου ,,και ναι θα ήθελα να είμαι ο γλυκό σας εισβολέας και να ασελγήσω σε αυτό το υπέροχο κορμί σας και να σας χαρίσω τους πιο δυνατούς οργασμούς ...![]()

Μη βριζεις γλομπεαρχη ηρεμαΠώ ρε πούστη
Πάλι πρόγραμμα γίναμε![]()
Φτου και μπαινω!
Τι κωλαρα ειναι αυτη ρε παιδι μου?Καλημέρα σε όλους !!!
Αντε Χρισοστομη καυλωσε μας τι θες να την κοπανησω στον νιπτηρα παλι;;;Τι έγινε εδώ για λίγο έλειψα.
εσενα μαλλον για ερτ 3 σε βλεπω .. κανα ντοκιμαντερ σε τρελο κεφι κανενα σπυρο παπαδοπουλο σε επαναληψηΠώ ρε πούστη
Πάλι πρόγραμμα γίναμε![]()