xristospap
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 34.404
- Πόντοι
- 5.956
Έμενα καλέ μου φίλε @πολυζωης δεν με νοιάζει αν είναι κλεμμένο,,έμενα με νοιάζει να μάθω γιατί το είπε...Κλεμμένο είναι.
Έμενα καλέ μου φίλε @πολυζωης δεν με νοιάζει αν είναι κλεμμένο,,έμενα με νοιάζει να μάθω γιατί το είπε...Κλεμμένο είναι.
Καλησπέρα σε ολους
![]()

.................δε μπορωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!Πάντως για τη σφήνα μην έχουμε παράπονο, δεν φαίνεται στραβή.................δε μπορωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!
εχω εγω παραπονα απο την lady????......φωτια να πεσει να με καψει !!!!!!!!!!!!Πάντως για τη σφήνα μην έχουμε παράπονο, δεν φαίνεται στραβή![]()
Ποια σφήνα ...στραβώθηκα τελείως τώρα...με τη πρώτη ευκαιρία θα κανονησουμε ραντεβού...στάνταρ...Πάντως για τη σφήνα μην έχουμε παράπονο, δεν φαίνεται στραβή![]()
Καλησπέρα σε ολους
![]()
Κι όμως, ξεφεύγει λίγο από τα δεξιά και γυαλιζει... Ή το στρινγκ ειναι στραβό ή στραβά κοιτάζουμε...Πάντως για τη σφήνα μην έχουμε παράπονο, δεν φαίνεται στραβή![]()
Ή στραβωθήκαμε τελείως...Κι όμως, ξεφεύγει λίγο από τα δεξιά και γυαλιζει... Ή το στρινγκ ειναι στραβό ή στραβά κοιτάζουμε...![]()

Που είσαι εδώ πέρα lady???Καλησπέρα σε ολους
![]()
Μη βριζεις μαν ηρεμαΠω ρε πουστη!!
![]()
Dual engine shutdown! Trying to regain control.Καλησπέρα σε ολους
![]()
ΗλιούποληΠου είσαι εδώ πέρα lady???
you will succeed!!Dual engine shutdown! Trying to regain control.
...θα'παιρνα ορκο οτι ειναι Δομοκος, απιστευτη ομοιοτηταΗλιούπολη
Σόρρυ μαν, παρασύρθηκα κι εγω...Μη βριζεις μαν ηρεμα
Κρήτη?Να σας ενημερώσω σήμερα θα βρίσκομαι νότια αγάπες μου
![]()
ΧονολουλουΚρήτη?
![]()
μου πεφτει λίγο μακρυά...Χονολουλου