Lady Alexia
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2024
- Like
- 52.433
πως τα λες ετσι βρε ατιμεΩραία μου Κυρία είστε ένα απίστευτο όμορφο πλάσμα,, με ένα υπέροχο σμιλεμένο κορμί...![]()

Έχω ευφράδεια λόγου αλλά και έναν καλό λόγο για να εκφραστώ καλέ μου φίλεπως τα λες ετσι βρε ατιμε

Πάλι στραβά έχει μπει... Κάποιος να την ισιωσει βρε παιδιά!!!Προθέρμανση..!!
έχει στραβώσει από σφυροκόπημαΠάλι στραβά έχει μπει... Κάποιος να την ισιωσει βρε παιδιά!!!

φωναξε τον @xristospap μπορει να σου κανει και ζυγοστσθμισηέχει στραβώσει από σφυροκόπημα![]()
Με λίγο σάλιο σαν καινούριο!!φωναξε τον @xristospap μπορει να σου κανει και ζυγοστσθμιση
Η καρδια μου χτυπα μονο για σενα.μονο για σενα.Προθέρμανση..!!
Και ευθυγράμμιση κάνω καλέ μου φίλε ,,αν πρόκειται για την ωραια μας Κυρία.φωναξε τον @xristospap μπορει να σου κανει και ζυγοστσθμιση

Με λίγο σάλιο σαν καινούριο!!
Διατάσσεις να κάνεις και πριν και μετά να μην πιαστείς...Προθέρμανση..!!

Τί έτοιμο...!!! Μιλάει!!! Έβαλε και υαλουρονικο!!!....ετοιμο να σου μιλησει ειναι!!!![]()
...ωπα, κατσε γτ σ'εχασα αρχοντα! Μιλαμε για το ιδιο πραγμα?!?!Τί έτοιμο...!!! Μιλάει!!! Έβαλε και υαλουρονικο!!!
Όχι ..απίστευτο!!!...ωπα, κατσε γτ σ'εχασα αρχοντα! Μιλαμε για το ιδιο πραγμα?!?!
![]()

Ναι φίλε μου! Έτσι που είναι πεταχτά και ζουμερά...είναι σαν άνω χείλη με υαλουρορικό!!! Αστειεύομαι πάντα!...ωπα, κατσε γτ σ'εχασα αρχοντα! Μιλαμε για το ιδιο πραγμα?!?!
![]()
ρε lady μας......θα την βαλεις ισια η θα την πεταξω???Προθέρμανση..!!
..άλλα να βάζετε ίσια και αφήστε το διαμαντάκι μου ήσυχο...ρε lady μας......θα την βαλεις ισια η θα την πεταξω???

Να το θυμάσαι αυτό..... Πλησιάζει η ώρα της μεγάλης κρίσης.......άλλα να βάζετε ίσια και αφήστε το διαμαντάκι μου ήσυχο...![]()