Nikitas7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.656
- Πόντοι
- 446
.... δεν χαραμίζεται έτσι το σάλιοθα σε πιστεψω ... αν και κατι μου λεει οτι ενα γλειψιμο στην οθόνη στην φωτο της το έριξες .. εστω και με την ακρη της γλωσσας![]()
Αν και καλέ μου φίλε @dimigoall βλέποντας αυτό το ωραίο σμιλεμένο κορμί τρέμουν λίγο τα χέρια μου ,,τα δάκτυλα μου και γενικά το κορμί μου θυμίζοντας μου τη αδυναμία μου προς το ωραίο γυναικείο φύλο είμαι κατά τα άλλα πολύ ήρεμος...Ήρεμα και εσύ χρηστάρα![]()

Όταν θα αλλάξω εργασία καλέ μου φίλε ,,και θα γίνω σεφ εκεί να δεις σάλτσες που θα βάζω ...Δυστυχώς η και ευτυχώς αυτή είναι η γραφή μου αλλά και ο λόγος μου ...Βάζει πολύ σάλτσα ο χρηστάρας![]()
Σε πιστεύω καλέ μου φίλεΑν και καλέ μου φίλε @dimigoall βλέποντας αυτό το ωραίο σμιλεμένο κορμί τρέμουν λίγο τα χέρια μου ,,τα δάκτυλα μου και γενικά το κορμί μου θυμίζοντας μου τη αδυναμία μου προς το ωραίο γυναικείο φύλο είμαι κατά τα άλλα πολύ ήρεμος...![]()

Τι έπαθε ο καλός μας φίλος ?Σε πιστεύω καλέ μου φίλε
![]()

Όταν βλέπει μουνιά τρέμουν τα χέρια του και το σαγόνιΤι έπαθε ο καλός μας φίλος ?![]()

Είναι σοβαρό αυτό που έχει ο καλός μας φίλος?Όταν βλέπει μουνιά τρέμουν τα χέρια του και το σαγόνι![]()

Όταν βλέπει μουνιά τρέμουν τα χέρια του και το σαγόνι![]()
Όταν βλέπουν τέτοια αγγελικά κορμιά τρέμουν όλα μου καλέ μου φίλε...Όταν βλέπει μουνιά τρέμουν τα χέρια του και το σαγόνι![]()

Παρκισον καλέ μου φίλε,, όπου ξεκίνησε από τα μάτια και με τα πήγε σε όλο μου το κορμί.Τι έπαθε ο καλός μας φίλος ?![]()

Καλησπέρα γυναικάραΚαλησπέρα σε όλους![]()
Όταν βλέπουν τέτοια αγγελικά κορμιά τρέμουν όλα μου καλέ μου φίλε...![]()
Γιατί καλέ μου φίλε λέω κάτι το οποίο δεν ισχύει??? Θα μου πεις γούστα είναι αυτά..

ντορος να γινεται βρεεεΓιατί καλέ μου φίλε λέω κάτι το οποίο δεν ισχύει??? Θα μου πεις γούστα είναι αυτά..![]()
Καλησπέρα Lady καύλαΚαλησπέρα σε όλους![]()
Καλησπέρα μανάρι που δεν μπορούμε να σε δούμε από κοντά με τπτΚαλησπέρα σε όλους![]()