123BigGeorge
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 17
- Like
- 7.699
- Πόντοι
- 3.446
Ή ακόμη καλύτερα με μια καυτερή πιπεριά για πιο spicy κατάσταση...Ωραία είναι μαν, ειδικά με αλμυρό aside και τσίπουρο άνευ ...
Ή ακόμη καλύτερα με μια καυτερή πιπεριά για πιο spicy κατάσταση...Ωραία είναι μαν, ειδικά με αλμυρό aside και τσίπουρο άνευ ...
Και που να το δεις από κοντά με την Αλεξία ακριβώς έτσι ξαπλωμένη και εσύ να μην σταματάς μέχρι να στεγνώσει το στόμα σου.Βαγγελίστρα μου ...Τι βλέπουν τα ματάκια μου........
![]()
Τέτοια λεγε μου....Και που να το δεις από κοντά με την Αλεξία ακριβώς έτσι ξαπλωμένη και εσύ να μην σταματάς μέχρι να στεγνώσει το στόμα σου.

Να στα κάνω θέλω. Κόρη του σατανά!Τέτοια λεγε μου....![]()
Μη βριζεις μαν ηρεμαΝα στα κάνω θέλω. Κόρη του σατανά!
Ο διάβολος μεταμορφωμένος είναι αδερφέ. Δεν μπορείς να κρατηθείς ήρεμος.Μη βριζεις μαν ηρεμα
Μαν, κάτω από τρεχουμενη βρύση το πιθανότερο είναι να πνιγείς και όχι να στεγνώσει ο στόμας σου....Και που να το δεις από κοντά με την Αλεξία ακριβώς έτσι ξαπλωμένη και εσύ να μην σταματάς μέχρι να στεγνώσει το στόμα σου.

Ωραίο μουνακι για γλύψιμο και μετά για σκίσιμο. Γενικώς είσαι για αμαρτίες!!!
Χαλάλι...Μαν, κάτω από τρεχουμενη βρύση το πιθανότερο είναι να πνιγείς και όχι να στεγνώσει ο στόμας σου....![]()
Καλέ μου φίλε ομόλογο πως πράγματι δεν την έχω δει από κοντά την @Lady Alexia ,,θα μπορούσα να πω όμως πως αυτή η Κυρία μπορεί να κολάσει και άγιο με το τόσο αγαλμάτινο κορμί της αλλά και με τη τόση σεξουαλικότητα που βγάζει στης φώτο της...Και που να το δεις από κοντά με την Αλεξία ακριβώς έτσι ξαπλωμένη και εσύ να μην σταματάς μέχρι να στεγνώσει το στόμα σου.

Ήρεμα και εσύ χρηστάραΚαλέ μου φίλε ομόλογο πως πράγματι δεν την έχω δει από κοντά την @Lady Alexia ,,θα μπορούσα να πω όμως πως αυτή η Κυρία μπορεί να κολάσει και άγιο με το τόσο αγαλμάτινο κορμί της αλλά και με τη τόση σεξουαλικότητα που βγάζει στης φώτο της...![]()

Απο εσένα ειναι ΟΧΙΉρεμα και εσύ χρηστάρα![]()

ΆΚΑΡΔΗ ladyyyyyyy θα σε φάω!!!!!

Γιατι ωραία τα λέει!!!!!Ήρεμα και εσύ χρηστάρα![]()
Βάζει πολύ σάλτσα ο χρηστάραςΆΚΑΡΔΗ ladyyyyyyy θα σε φάω!!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γιατι ωραία τα λέει!!!!!

Έλα φίλε που είσαι?? Δεν έχεις πάει στην γιορτή των 2 ετών κατακτήσεις του Κοκό μιλκΒάζει πολύ σάλτσα ο χρηστάρας![]()

Στο έσιαξα λίγο μανΈλα φίλε που είσαι?? Δεν έχεις πάει στην γιορτή των 2 ετών κατακτήσεις του ευρωπαϊκού τίτλου που ΔΕΝ έχω και ΔΕΝ πρόκειται να πάρω ΠΟΤΈΚοκόμιλκ![]()

Θέλω σου παίξω με την γλώσσα την ενάτη του Μπετόβεν
Στο έφτιαξα και εγώ λίγοΣτο έσιαξα λίγο μαν γιατί ούτε εγώ θα ξαναπάρω Ευρωλίγκα![]()