Kwstas7345
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2024
- Like
- 2.066
- Πόντοι
- 441
Καλώς την καυλιάραΚαλησπέρα αγάπες μου καλή εβδομάδα!![]()
Καλώς την καυλιάραΚαλησπέρα αγάπες μου καλή εβδομάδα!![]()
Ναααα πουμεεε μανάρι μ αχχχΚαλό μήνα ειπαμε;
![]()
Αν και 5 του μηνός σήμερα ωραιότατη μου Κυρία να σας πω και καλό μήνα να έχετε....Καλησπέρα αγάπες μου καλή εβδομάδα!![]()

Κάλιο αργά παρά ποτέ!Αν και 5 του μηνός σήμερα ωραιότατη μου Κυρία να σας πω και καλό μήνα να έχετε....![]()
μολις σε παρει γραμμη το συνεταιρακι σου οτι του κλεβεις την λοξα θα σε παει τρενοΑν και 5 του μηνός σήμερα ωραιότατη μου Κυρία να σας πω και καλό μήνα να έχετε....![]()
ελα ρε που εισαι...τι θα γινει με τον χρησταρα σε κυνηγαει κατα ποδας...θα βαλεις τα πραγματα στην θεση του????Εσύ ήρεμα γιατί έχει ζέστη
![]()
![]()
Μα καλέ μου φίλε @πολυζωης ο @dimigoall θέλει να κάνει παράφορα βασίλισσα την καλή μας φίλη @Magi ...Άρα ποιος ο λόγος να του κλέψω κάτι ???μολις σε παρει γραμμη το συνεταιρακι σου οτι του κλεβεις την λοξα θα σε παει τρενο

ΚΑΙ την λαίδη θα κάνωΜα καλέ μου φίλε @πολυζωης ο @dimigoall θέλει να κάνει παράφορα βασίλισσα την καλή μας φίλη @Magi ...Άρα ποιος ο λόγος να του κλέψω κάτι ???![]()

με ολες απο εκει ξεκιναει.....απλος στο τελος με 5 ευρω βενζινα δεν μπορει να κανει τιποταΜα καλέ μου φίλε @πολυζωης ο @dimigoall θέλει να κάνει παράφορα βασίλισσα την καλή μας φίλη @Magi ...Άρα ποιος ο λόγος να του κλέψω κάτι ???![]()
Ασε την ωραιότατη μας Κυρία καλέ μου φίλε να εκφραστή ελεύθερα ....Γιατί μπαίνεις ανάμεσα μας???Εσύ ήρεμα γιατί έχει ζέστη
![]()
![]()

Ναι ρε μαν πάρτα όλα τα καλά τα κορίτσια να τα αποκαταστήσεις κι εμείς να μείνουμε με τα κομοδινα και τη χούφτα μας!ΚΑΙ την λαίδη θα κάνω![]()
@xristospap ειδες τι σου ελεγα με μια πενταρα στου κωνστανταραΚΑΙ την λαίδη θα κάνω
![]()
Εxει ξεκινήσει δουλειά η φίλη μας η @Magi μαζί του...@xristospap ειδες τι σου ελεγα με μια πενταρα στου κωνστανταρα

Μα είπε ότι θα κάνει και τη λαίδη ,,γιαυτό έβαλα αυτή καλέ μου φίλε κατάλαβες...ποτε θα βαλεις μια σωστη φωτογραφια ??
![]()

Τρυπαρες όχι τρυπούλες lady!!!!...κάπου υπήρχε φώτο μιας κοπέλας με τρυπούλες ..
Υ.γ δεν δέχομαι τον άντρα στα κόκκινα τον θέλω διαφορετική ομάδα ώστε να βγάλω τις άγριες διαθέσεις μου ....![]()
Στα πράσινα σας κάνει ωραιότατη μου Κυρία????...κάπου υπήρχε φώτο μιας κοπέλας με τρυπούλες ..
Υ.γ δεν δέχομαι τον άντρα στα κόκκινα τον θέλω διαφορετική ομάδα ώστε να βγάλω τις άγριες διαθέσεις μου ....![]()