georgekp34
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 1.336
@Lady Alexia πότε θα ανέβεις τελικά να γυρίσουμε ....τσόντα ρε υπερτουμπανο?
Φουλ συγκινητικό καψουρα μουυυ (και φωτο κολαση φυσικα![]()
Πως κυλάει έτσι ο χρόνος....!!
Ενας υπέροχος χρόνος από τη στιγμή που άρχισα να βλέπω τον κόσμο και τους ανθρώπους "διαφορετικά",να μπορώ να εξωτερικευσω ακόμη και τις πιο βαθιές μου φαντασιώσεις με ανθρώπους που να μοιραζόμαστε τα ίδια συναισθήματα και "σκεψεις" ...
Στιγμές ηδονής καβλας ,ανταλλαγή απόψεων πάνω σε πολλα θέματα, χαίρομαι όταν ΆΝΘΡΩΠΟΙ πάνω απ όλα μου λέτε πως έκανα την ημερα σας λίγο καλύτερη εκεί μου δίνετε ένα bost να συνεχίσω να ΜΑΣ δίνω τέτοιες στιγμές!
Υ.γ ευχαριστω απο τα βαθη της καρδιάς μου για τα δωρα σας και για τις όμορφες και καυτές στιγμές,παιζει μεγάλο ρόλο για εμένα να περνάω και εγώ καλά στα ραντεβού μου μαζί σας το γνωρίζετε αυτό,χωρις αυτό δεν υπάρχει λογος να συνεχίσω..!!
Φουλ συγκινητικό καψουρα μουυυ (και φωτο κολαση φυσικα) εισαι υπεροχο πλασμα
![]()

Ακολουθεί σπέσιαλ καψουροαφιέρωση στην Κουλα (Αλεξια):![]()
Ενας υπέροχος χρόνος από τη στιγμή που άρχισα να βλέπω τον κόσμο και τους ανθρώπους "διαφορετικά",να μπορώ να εξωτερικευσω ακόμη και τις πιο βαθιές μου φαντασιώσεις με ανθρώπους που να μοιραζόμαστε τα ίδια συναισθήματα και "σκεψεις" ...
Στιγμές ηδονής καβλας ,ανταλλαγή απόψεων πάνω σε πολλα θέματα, χαίρομαι όταν ΆΝΘΡΩΠΟΙ πάνω απ όλα μου λέτε πως έκανα την ημερα σας λίγο καλύτερη εκεί μου δίνετε ένα bost να συνεχίσω να ΜΑΣ δίνω τέτοιες στιγμές!
Υ.γ ευχαριστω απο τα βαθη της καρδιάς μου για τα δωρα σας και για τις όμορφες και καυτές στιγμές,παιζει μεγάλο ρόλο για εμένα να περνάω και εγώ καλά στα ραντεβού μου μαζί σας το γνωρίζετε αυτό,χωρις αυτό δεν υπάρχει λογος να συνεχίσω..!!
Σε ευχαριστώ μωράκι μου!Φουλ συγκινητικό καψουρα μουυυ (και φωτο κολαση φυσικα) εισαι υπεροχο πλασμα
![]()
Εσύ είσαι καλός. Να σταλεί αμέσως στην MINOS EMI να γίνει σουξέ...Ακολουθεί σπέσιαλ καψουροαφιέρωση στην Κουλα (Αλεξια):
Είχες μια ευκαιρία να' σουν δίπλα μου Κυρία,
μα εσυ μυαλό δεν βάζεις
με την τάπα την εβγαζεις.
Κουλα μ' ακούς? πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος (η τάπα)...
Εσύ είσαι καλός. Να σταλεί αμέσως στην MINOS EMI να γίνει σουξέ...
Σούλα μου είμαι καλός γιωργη.Εσύ είσαι καλός. Να σταλεί αμέσως στην MINOS EMI να γίνει σουξέ...
Επιτελους η τάπα ίσια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Βλέπω τον Μακρόπουλο να τρώει τη σκόνη σου...Σούλα μου είμαι καλός γιωργη.
Όλα ίσια..!!Επιτελους η τάπα ίσια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()

Ετσι ξερά ;Καλησπέρα σε όλους!![]()
Γειά χαρά νταν από τις φυλακές Δομοκού...Καλησπέρα σε όλους!![]()
Τι γίνεται εκει;επικρατεί ησυχία;Γειά χαρά νταν από τις φυλακές Δομοκού...
Ζέστη πολύ....Τι γίνεται εκει;επικρατεί ησυχία;
Γιατί άκουσες για τιποτις φασαρίες?Τι γίνεται εκει;επικρατεί ησυχία;