Spiros_73
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 45.868
- Πόντοι
- 5.956
Μιλα μας για αυτοΕκεί το πάει,εγώ πήγα να δείξω κ ολας τον τρόπο χρήσης αλλά θα τον κρατήσω για εμένα.![]()

Μιλα μας για αυτοΕκεί το πάει,εγώ πήγα να δείξω κ ολας τον τρόπο χρήσης αλλά θα τον κρατήσω για εμένα.![]()
Εκεί το πάει,εγώ πήγα να δείξω κ ολας τον τρόπο χρήσης αλλά θα τον κρατήσω για εμένα.![]()
Εσύ ξέρεις εσύ θα τα πεις όλα,βήμα βήμα ήθελα να σας δείξω αλλά....!!!!!Μιλα μας για αυτο![]()
Άσε τον Σπύρο...άσε τα αλλά...και πάμε βήμα βήμα...Εσύ ξέρεις εσύ θα τα πεις όλα,βήμα βήμα ήθελα να σας δείξω αλλά....!!!!!
Και εσύ για παγωτακιΆσε τον Σπύρο...άσε τα αλλά...και πάμε βήμα βήμα...![]()
Μπαίνεις και δεν βγαίνεις …
Πολλές υπερωρίες βλέπω.... ετοιμάζεις την προίκα σου??
Αναφερεις ενα θεμα που πραγματι για εμενα εχει πολλη μεγαλη σημασια πανω σε αυτο που κανω.να το προσεχετε το κοριτσι γιατι πραγματικα αξιζει.....απο τις λιγες που επενδυουν σε αυτο που κανουν...
Δυστυχώς ναι!Λοιπόν Φάγαμε Στήσιμο.....
Αυτό δεν το περίμενα
![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
![]()
Τίμια…..Δυστυχώς ναι!
Σου εξήγησα και τον λόγο και συγνώμη σου ζήτησα κάτι άλλο δεν νομίζω να μπορώ να κάνω....αυταααα![]()
Δηλαδή, πήγες στο ξενοδοχείο και δεν ήρθε ???Λοιπόν Φάγαμε Στήσιμο.....
Αυτό δεν το περίμενα
Δεν μιλησαμε καθολου σήμερα πριν παει εφόσον δεν πήρε επιβεβαίωση από εμένα και παει είναι με δική του ευθύνη, όπως και εγώ πριν πάω σε ραντεβου θελω ένα μήνυμα πριν πάω!!από εχθές μέχρι σήμερα μπορεί να συμβούν πολλαΔηλαδή, πήγες στο ξενοδοχείο και δεν ήρθε ???
Καθόλου! αν δεν είχα πάρει απάντηση από εσένα δεν θα πήγαινα είναι απλά τα πράγματα!Δεν θα Ασχοληθώ άλλο...........
Αν δεν πήγαινα Εγώ θα Ήμουν ο κακός έτσι????
Απλά ΤΕΛΟΣ
Υπερμουναρος!!!![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
![]()
Σε ευχαριστώ !!Υπερμουναρος!!!