GeorgeAliga
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2025
- Κριτικές
- 5
- Like
- 398
- Πόντοι
- 280
Ωπωπωπωπωπωπωπω!!! Τι πάτος είναι τούτος!![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
![]()
Ωπωπωπωπωπωπωπω!!! Τι πάτος είναι τούτος!![]()
![]()
Που,, πουνετος,,, πότε,,,που τον είδες ???Ωπωπωπωπωπωπωπω!!! Τι πάτος είναι τούτος!
Που,, πουνετος,,, πότε,,,που τον είδες ???![]()
αλλος γαμπρος μας βρηκε ...καταραμενος αυτος ο ιστοτοποςΚυρία μου αυτό που είδαν τα ματάκια μου επηρέασαν την καρδιά μου ...Τολμώ να πω ότι ερωτεύτηκα...![]()
![]()
Καλέ μου φίλε @πολυζωης ερωτεύτηκα ειπα όχι ότι ζητώ τον κω....εεεε το χέρι της..αλλος γαμπρος μας βρηκε ...καταραμενος αυτος ο ιστοτοπος
Το απόλυτο θηλυκό...... μπράβο σου .
Τι χαριτωμένο λεοπάρ μικροσκοπικό κιλοτακι
Θα σφίξεις καλέ μου φίλε ?Κυρία μου αυτό που είδαν τα ματάκια μου επηρέασαν την καρδιά μου ...Τολμώ να πω ότι ερωτεύτηκα...![]()
![]()
Θα σφίξεις καλέ μου φίλε ?![]()
Δε γράφω συχνά , όμως οφείλω να πω ότι τόσο το μπροστινό όσο κ το πίσω προφίλ της Αλεξίας δεν μένουν απαρατήρητα.![]()
![]()
Εσείς οι δύο έχετε γίνει φλύαρα κογιότ, για καθήστε φρόνιμα, το ότι δεν μιλάω δεν σημαίνει κάτι
ναι σου εστειλα την λιστα με τα πραγματαΕσείς οι δύο έχετε γίνει φλύαρα κογιότ, για καθήστε φρόνιμα, το ότι δεν μιλάω δεν σημαίνει κάτι![]()
Από τις πιο τίμιες ανεξάρτητες. Ακριβή για τα γούστα μου αλλά όταν ανέβω Αθήνα θα τα ξανασκασω γιατί μια φορά δεν ήταν αρκετή!
Δεν γίνεται να μη σχολιάσουμε τα τεκταινόμεναΕσείς οι δύο έχετε γίνει φλύαρα κογιότ, για καθήστε φρόνιμα, το ότι δεν μιλάω δεν σημαίνει κάτι![]()
Από πού ο καφές μαν ?