Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 84.343
- Πόντοι
- 12.756
ναι αλλα το μπαν δεν το γλυτωνεις , ακομα και αν βαλεις αβαταρ ΑντισθενηΕγώ άλλαξα πάντως για λίγες ημέρες να μην γίνει μπέρδεμα![]()

ναι αλλα το μπαν δεν το γλυτωνεις , ακομα και αν βαλεις αβαταρ ΑντισθενηΕγώ άλλαξα πάντως για λίγες ημέρες να μην γίνει μπέρδεμα![]()

του μπαροκ μονο μην βαλει γιατι μονο τα μπινελικια που θα τρωει φτανουνναι αλλα το μπαν δεν το γλυτωνεις , ακομα και αν βαλεις αβαταρ Αντισθενη![]()
ναι αλλά μονο με αυτό ισως, ξαναλέω ΙΣΩΣ , μπορει να σωθει .. ας το σκεφτείτου μπαροκ μονο μην βαλει γιατι μονο τα μπινελικια που θα τρωει φτανουν

ωχ ωχ!!!καλημέρα σε όλους ♥︎
..πρότζεκτ coming soon ....δεν θα σας αποκαλύψω τι ακριβως είναι αλλά μια γεύση θα πάρετε από Αλεξία... καλη μαθήτρια...!![]()
Αχ και βαχ......!!!!!!ωχ ωχ!!!
Άστα αχ και βαχ και έλα στο νήμα με τα φαγητά να δείξεις κάνα κωλαρακι να ησυχάσουν, ετοιμάζονται για ξύλο!!Αχ και βαχ......!!!!!!![]()
Μας τη πέσανε τελικα;Άστα αχ και βαχ και έλα στο νήμα με τα φαγητά να δείξεις κάνα κωλαρακι να ησυχάσουν, ετοιμάζονται για ξύλο!!

Δεν ξέρω, προτίμησα να βλέπω κώλους....Μας τη πέσανε τελικα;![]()
Σε ευχαριστώ,αμοιβαία η συμπάθειαΑν και σε λάθος νήμα την Αγγελικούλα την συμπαθώ απεριόριστα!!!..
Με τις ευχές μου!!!

Καλή επιτυχίαΑγάπες μου καλησπέρα, θέλω να σας ενημερώσω για ένα μικρό διάλειμμα που θα κάνω από τις συναντήσεις μας. Από 29/04/2025 έως και 20/05/2025 δεν θα κάνω ραντεβού (ούτε θα απαντώ σε μηνύματα), γιατί μετά από καιρό και αρκετή σκέψη αποφάσισα να κάνω μια μικρή επέμβαση αισθητικής φύσης που ήθελα πολύ. Ευελπιστώ για την κατανόησή σας και στην σύντομη επιτροφή μου με περισσότερο ανεβασμένη διάθεση και όρεξη για τις συναντήσεις μας!
Καλά να περάσετε σε ότι κ αν
κάνετε!![]()
Θα σκάσει ΒυζούβιοςΑγάπες μου καλησπέρα, θέλω να σας ενημερώσω για ένα μικρό διάλειμμα που θα κάνω από τις συναντήσεις μας. Από 29/04/2025 έως και 20/05/2025 δεν θα κάνω ραντεβού (ούτε θα απαντώ σε μηνύματα), γιατί μετά από καιρό και αρκετή σκέψη αποφάσισα να κάνω μια μικρή επέμβαση αισθητικής φύσης που ήθελα πολύ. Ευελπιστώ για την κατανόησή σας και στην σύντομη επιτροφή μου με περισσότερο ανεβασμένη διάθεση και όρεξη για τις συναντήσεις μας!
κάνετε!![]()

....περιμενουμε την πρωτη φωτο να πεσει το συμπαν! Να τρεχει ο Αντισθενης να σηκωνει serversΑγάπες μου καλησπέρα, θέλω να σας ενημερώσω για ένα μικρό διάλειμμα που θα κάνω από τις συναντήσεις μας. Από 29/04/2025 έως και 20/05/2025 δεν θα κάνω ραντεβού (ούτε θα απαντώ σε μηνύματα), γιατί μετά από καιρό και αρκετή σκέψη αποφάσισα να κάνω μια μικρή επέμβαση αισθητικής φύσης που ήθελα πολύ. Ευελπιστώ για την κατανόησή σας και στην σύντομη επιτροφή μου με περισσότερο ανεβασμένη διάθεση και όρεξη για τις συναντήσεις μας!
κάνετε!![]()
Πετάς τη σκούφια σου για βύζους κουφαλίτσα. Πρόσεξε διότι τώρα γύρισε η μέλλουσα νύφη και αναμένεταιΘα σκάσει Βυζούβιος
Με το καλό μανάρι![]()

Κανόνισε να γίνεις πιο ψηλή οριζοντίως παρά καθέτωςΑγάπες μου καλησπέρα, θέλω να σας ενημερώσω για ένα μικρό διάλειμμα που θα κάνω από τις συναντήσεις μας. Από 29/04/2025 έως και 20/05/2025 δεν θα κάνω ραντεβού (ούτε θα απαντώ σε μηνύματα), γιατί μετά από καιρό και αρκετή σκέψη αποφάσισα να κάνω μια μικρή επέμβαση αισθητικής φύσης που ήθελα πολύ. Ευελπιστώ για την κατανόησή σας και στην σύντομη επιτροφή μου με περισσότερο ανεβασμένη διάθεση και όρεξη για τις συναντήσεις μας!
κάνετε!![]()
....δεν τον φοβάμαι θα τα καταφέρει.......περιμενουμε την πρωτη φωτο να πεσει το συμπαν! Να τρεχει ο Αντισθενης να σηκωνει servers![]()

Με το καλό.Περιμενουμε δυνατή επιστροφήΘα σκάσει Βυζούβιος
Με το καλό μανάρι![]()
Αν πειράξεις το στήθος σου θα αποχωρήσω....Αγάπες μου καλησπέρα, θέλω να σας ενημερώσω για ένα μικρό διάλειμμα που θα κάνω από τις συναντήσεις μας. Από 29/04/2025 έως και 20/05/2025 δεν θα κάνω ραντεβού (ούτε θα απαντώ σε μηνύματα), γιατί μετά από καιρό και αρκετή σκέψη αποφάσισα να κάνω μια μικρή επέμβαση αισθητικής φύσης που ήθελα πολύ. Ευελπιστώ για την κατανόησή σας και στην σύντομη επιτροφή μου με περισσότερο ανεβασμένη διάθεση και όρεξη για τις συναντήσεις μας!
κάνετε!![]()
...μια ανορθωσουλα δεν θα'ταν κακοΑν πειράξεις το στήθος σου θα αποχωρήσω....
πόσο πιο όμορφη θα γίνεις;καλή επιτυχίαΑγάπες μου καλησπέρα, θέλω να σας ενημερώσω για ένα μικρό διάλειμμα που θα κάνω από τις συναντήσεις μας. Από 29/04/2025 έως και 20/05/2025 δεν θα κάνω ραντεβού (ούτε θα απαντώ σε μηνύματα), γιατί μετά από καιρό και αρκετή σκέψη αποφάσισα να κάνω μια μικρή επέμβαση αισθητικής φύσης που ήθελα πολύ. Ευελπιστώ για την κατανόησή σας και στην σύντομη επιτροφή μου με περισσότερο ανεβασμένη διάθεση και όρεξη για τις συναντήσεις μας!
κάνετε!![]()