Διαγραμμένο μέλος 227688
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 15
- Like
- 13.427
- Πόντοι
- 4.496
Για την αγγέλω μιλάμε πάντα![]()
...απο τις αρχες που πηρα μεζε, ειμαι τακτικος συνδαιτυμονας του νηματοςΚαι εσύ εδώ τέκνον Βρούτε????
ΕΙΔΙΚΆ στους δεσμευμενους.......!!!!Σε όλους . Η καρδιά της lady δεν έχει όρια και προκαταλήψεις
ΕΙΔΙΚΆ στους δεσμευμενους.......!!!!
απιστευτη ....
Αυτά ειναι,, ότι μας εντυπωσιάζει δεν το ξεχνάμε και το τιμούμε δεόντως καλέ μου φίλε.....απο τις αρχες που πηρα μεζε, ειμαι τακτικος συνδαιτυμονας του νηματος![]()

Καλέ μου φίλε έσφιξες ?Κυρία μου μια που όλοι η παρέα έχει μεταφερθεί στο νήμα σας, τότε και εγώ να σας πω τη καλήμερα μου ...![]()

Καλημερα καλέ μου φίλε και κουμπάρε dimigoall..Όχι δεν εχω σφίξει με την Κυρία ...Αν και από ότι εχω δει στο αβαταρ της επρόκειτο για μια υπέροχη κοπέλα ,,σωματικά εννοώ για προσωπικά δεν την γνωρίζω..Καλέ μου φίλε έσφιξες ?![]()

Είναι είναι ...Καλημερα καλέ μου φίλε και κουμπάρε dimigoall..Όχι δεν εχω σφίξει με την Κυρία ...Αν και από ότι εχω δει στο αβαταρ της επρόκειτο για μια υπέροχη κοπέλα ,,σωματικά εννοώ για προσωπικά δεν την γνωρίζω..![]()

κερατωσες την νυφη βρε αλητηΕίναι είναι ...
Δυνατό καυλοράπανο![]()

Καλέ μου φίλε Πολυζωη δεν έχει αφήσει κοπέλα για κοπέλα εδω ,,άστα έχει δίπλα του έναν κουβά με νερό για να τον σβήνει..κερατωσες την νυφη βρε αλητη![]()

αλλοι σβηνουν τον πονο τους στο πιοτοΚαλέ μου φίλε Πολυζωη δεν έχει αφήσει κοπέλα για κοπέλα εδω ,,άστα έχει δίπλα του έναν κουβά με νερό για να τον σβήνει..![]()
Όταν η άλλη του μετρήσει τα παΐδια με κάνα σκουπόξυλο θα δεις τι σουλάτσα και γενικότερα φάσεις θα συνεχίζει να κάνει καλέ μου συγκούμπαρε...Καλέ μου φίλε Πολυζωη δεν έχει αφήσει κοπέλα για κοπέλα εδω ,,άστα έχει δίπλα του έναν κουβά με νερό για να τον σβήνει..![]()

Εγώ άλλαξα πάντως για λίγες ημέρες να μην γίνει μπέρδεμα

οχι ρε τι μπερδεμα να γινει φαντασου τωρα θα βαλω και εγω αυτο το αβαταρΕγώ άλλαξα πάντως για λίγες ημέρες να μην γίνει μπέρδεμα![]()