Lady Alexia
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2024
- Like
- 52.292
...σα να μην εγινε τιποτα........σα να ομορφυνε κι αλλο ο "κωλαρικος" ή ειναι ιδεα μου?!?!?![]()
...σα να μην εγινε τιποτα........σα να ομορφυνε κι αλλο ο "κωλαρικος" ή ειναι ιδεα μου?!?!?![]()
ελα μωρε lady !!!!!!!!.......μας ....μπιιιιιιιιιιιπ................ φτου φτου φτου σκορδα σκορδα !!!!!!!!!!
Σε. Βλέπω να κοτσαρεις την υδρορροη στον ηλεκτρολογικό πίνακαελα μωρε lady !!!!!!!!.......μας ....μπιιιιιιιιιιιπ................ φτου φτου φτου σκορδα σκορδα !!!!!!!!!!
....εεεε πως, τοση δ΄λια ριχνει. Δεν μπορει κατ΄θα εγινε !!!!...σα να μην εγινε τιποτα....![]()
Αυτό ήταν κατά τα άλλα που δε θα ανέβαζες; Σαν να σε γαργάλαγε ο κώλος σου ν'ανεβάσεις εντέλει ε;
...μα δεν είπα φωτος ....Αυτό ήταν κατά τα άλλα που δε θα ανέβαζες; Σαν να σε γαργάλαγε ο κώλος σου ν'ανεβάσεις εντέλει ε;
.....επ'σε δ'λια,ολόκληρη αναλ'ση !....εεεε πως, τοση δ΄λια ριχνει. Δεν μπορει κατ΄θα εγινε !!!!
![]()
Ρε άσε τα σάπια. Είσαι μια μουσίτσα εσύ......μα δεν είπα φωτος ....![]()
Η καλύτερη στάση αυτή.
τον παίζει ακόμα με εκείνη τη φωτό....την χθεσινή!!Ρε παιδιά ο @Panos 1978 γτ δεν έχει εμφανιστεί. @Lady Alexia τι του έκανες;
Κάνει ανάλυση εκεί.μα κ εγώ δεν την ανέβαζα νωρίτερα!!!!τον παίζει ακόμα με εκείνη τη φωτό....την χθεσινή!!![]()
....ανεβηκαν κ αλλου "πατουσακια" κ εχει μπλοκαρει αγριως! Δεν ξερει κατα που να κανειτον παίζει ακόμα με εκείνη τη φωτό....την χθεσινή!!![]()

Όπου πατουσακια,ο Πανουλης!!....ανεβηκαν κ αλλου "πατουσακια" κ εχει μπλοκαρει αγριως! Δεν ξερει κατα που να κανει![]()
Οταν η Λαίδη έδειχνε πατουσάκια, ολες οι άλλες δεν είχανε καν σκεφτεί να δείξουνε..Όπου πατουσακια,ο Πανουλης!!

Θα ξαναβγάλω μαλλιά... Κανόνισε!!!Καλημέρα σε όλους!!! Ορεξουλες σημερα πσκ επιτέλους!![]()

Θα ξαναβγάλω μαλλιά... Κανόνισε!!!![]()