Lady Alexia
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2024
- Like
- 32.746

Μακάρι να είχες καμίαΆστον θα χει καμία διαρροή πουθενά τριγύρω.....!!!
Τι να πω ρε τύπε, ντροπή της. Αν σου έτρωγε 100.000€ θα έλεγα τουλάχιστον οτι εγινε ρομπα αλλά τα κονόμισε, όμως όλα αυτά για 150ε τα οποία μπορεί να τα βγάλει τσακ μπαμ; Τελικά ρε γμτ μου, έχουν φράγκα όλες αυτές που με 2 RND την μέρα επι 20 μέρες μπορούν να βγάλουν 6.000ε ΜΑΥΡΑ(!) + δωράκια απο τους αγαπούληδες ή απλα ( για κάποιες ) είναι στο αίμα τους το άρμεγμα; Συγχαρητήρια παιχταρά που το ανέφερες !
Καλησπέρα τυπε,αργησες!
Ναι αλλά τα έχουμε ξαναπεί.....μη κουράζεται....μια φορά συνέβη και δεν τα έκλεψα!Αλεξία, αργησέ - ξε αργήσε ο Μαριος32, για κάποιους που δεν το είχαν πάρει χαμπάρει το συμβάν και ψαχνώντουσαν να σε συναντησουν η υπενθύμιση αυτη πίστεψε με ήταν πολύ χρ΄ησιμή. Εκτός και εάν ε΄χεις δώσει καποια σοβαρή απάντηση και δεν την είδα - συγνώμη αλλά από το λίγο που κοίταξα πίσω δεν είδα κάτι αλλά και διαπίστωσα ότι πήγες, να βγείς και σωστή από πάνω. Να σου θυμίσω σε αυτήν την πολύ δύσκολή δουλεία που διαλεξές ( βεβαια με πολύ πολύ καλο " μαυρο" εισόδημα εκτος απο την εμφανιση - που διαθέτεις- χρειάζεται και στοιχειώδεις καλή συμπεριφορά όπως αυτήν που απαιτείς απο τους πελάτες σου και καλά κάνεις.
Δυστυχώς, από αυτά που διαβασά αυτό που με χαλάσε περισσσότερο δεν ήταν ότι με κάποιο τρόπο του "δανείστικες" 150 ευρω, χαχαχαχα ...Ναι αλλά τα έχουμε ξαναπεί.....μη κουράζεται....μια φορά συνέβη και δεν τα έκλεψα!!!
2απο εδω και περα!!!Μακάρι να είχες καμία![]()
Έλα δε σε προλαβαίνω, με τη μπουκιά στο στόμα είμαι από το δίπλα νήμα, τι έχουμε;
@Lady Alexia Έψαχνα το νήμα σου γιατί ήθελα να σε συναντήσω και δυστυχώς βρήκα αυτή την ιστορία που δε σε τιμάει καθόλου. Όχι μόνο έκλεψες τα χρήματα, και σε έθαψαν όλοι, αλλά αντί να τα επιστρέψεις πουλάς τρέλα μέχρι και σήμερα ενώ είσαι ενοχότατη. Λυπάμαι, ελπίζω να τον αποζημιώσεις έστω και τώρα.Τι να πω ρε τύπε, ντροπή της. Αν σου έτρωγε 100.000€ θα έλεγα τουλάχιστον οτι εγινε ρομπα αλλά τα κονόμισε, όμως όλα αυτά για 150ε τα οποία μπορεί να τα βγάλει τσακ μπαμ; Τελικά ρε γμτ μου, έχουν φράγκα όλες αυτές που με 2 RND την μέρα επι 20 μέρες μπορούν να βγάλουν 6.000ε ΜΑΥΡΑ(!) + δωράκια απο τους αγαπούληδες ή απλα ( για κάποιες ) είναι στο αίμα τους το άρμεγμα; Συγχαρητήρια παιχταρά που το ανέφερες !
Καλησπέρα,εψαχνες το νήμα μου γιατί ήθελες να συναντηθούμε και βρήκες αυτη την ιστορία....σου έχω ζητήσει προκαταβολή για να κάνουμε ραντεβού σε εσένα ή κανέναν αλλον;@Lady Alexia Έψαχνα το νήμα σου γιατί ήθελα να σε συναντήσω και δυστυχώς βρήκα αυτή την ιστορία που δε σε τιμάει καθόλου. Όχι μόνο έκλεψες τα χρήματα, και σε έθαψαν όλοι, αλλά αντί να τα επιστρέψεις πουλάς τρέλα μέχρι και σήμερα ενώ είσαι ενοχότατη. Λυπάμαι, ελπίζω να τον αποζημιώσεις έστω και τώρα.
GeorgeeeeeΠάλι τα ίδια;![]()
Τα κρατάει τύπε μου για την «βλάβη» στην πελατεία.@Lady Alexia Έψαχνα το νήμα σου γιατί ήθελα να σε συναντήσω και δυστυχώς βρήκα αυτή την ιστορία που δε σε τιμάει καθόλου. Όχι μόνο έκλεψες τα χρήματα, και σε έθαψαν όλοι, αλλά αντί να τα επιστρέψεις πουλάς τρέλα μέχρι και σήμερα ενώ είσαι ενοχότατη. Λυπάμαι, ελπίζω να τον αποζημιώσεις έστω και τώρα.
Πάλι άρχισε η δίκη της Νυρεμβέργης; Πάρε τον Κούγια θα σε ξελασπώσει στο άψε σβήσε!!!Georgeeeee
Πααααει ο Κούγιας....Πάλι άρχισε η δίκη της Νυρεμβέργης; Πάρε τον Κούγια θα σε ξελασπώσει στο άψε σβήσε!!!![]()
Θα σου'λεγα για τον Λυκουρέζο αλλά έχει γίνει χούφταλο πλέον...Πααααει ο Κούγιας....
Πάει.... Τον ήπιαμε!!!!!καλημέρα!!!2απο εδω και περα!!!![]()
Καλημέρα ΑνάφτραΚαλημερες![]()