Lady Alexia
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2024
- Like
- 52.475
εχει και στραβα την ταπα ...καλα δεν βλεπουν????.....καλα αγαπητα μου αεκακια.................λιγο υπομονη!!!!!!!!!!!!!!!
@Lady Alexia επρεπε να κρατησεις επιπεδο!!!!!!!! δεν ειναι ολα χρημα σε αυτη την ζωη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Α το τσαμένο τι έπαθε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σας είπα....με έστησαν στον τοίχο....εχει και στραβα την ταπα ...καλα δεν βλεπουν????.....καλα αγαπητα μου αεκακια.................λιγο υπομονη!!!!!!!!!!!!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
@Lady Alexia επρεπε να κρατησεις επιπεδο!!!!!!!! δεν ειναι ολα χρημα σε αυτη την ζωη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
αυτο ειναι γεγονος!!!!!!!!!........δεν ειναι καυλα..............ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΥΛΑ!!!!!!!!Α το τσαμένο τι έπαθε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πάντως ΄ότι χρώμα και να βάλεις σου πάει, γιατί είσαι καύλα!!!!!!!!!!1
ΑΥΤΟ ΕΛΕΙΠΕ να της εβγαζαν και τα νυχια!!!χαχαχαΤα νύχια όμως δεν τα πρόσεξες............Κάτι θέλει να μας πει η όμορφη τσαχπίνα
![]()
Καλημέρα Λαίδη..
Κάποια φωτογραφία μόνο πατουσάκια ; παίζει ;
![]()
Έννοια σου και θα της την ισιώσω εγώ μόλις συναντηθούμε!!!εχει και στραβα την ταπα ...καλα δεν βλεπουν????.....καλα αγαπητα μου αεκακια.................λιγο υπομονη!!!!!!!!!!!!!!!
Μην ξεχνάς μια καρδιά μια ομάδα!! Θα τιμωρηθείς σε μελλοντική μας συνάντηση να το ξέρεις....
Αμήν..Μην ξεχνάς μια καρδιά μια ομάδα!! Θα τιμωρηθείς σε μελλοντική μας συνάντηση να το ξέρεις....

Γλειψιμο στα πατουσάκια ;Αμήν..![]()
Θα μπορούσε να γίνει αυτό αν έκανε συνάντηση με κανέναν ναζιστή που είναι μανούλες στα βασανιστήρια οι κερατάδεςΑΥΤΟ ΕΛΕΙΠΕ να της εβγαζαν και τα νυχια!!!χαχαχα

Εσύ δήλωσες μετάνοια;
ΜπίουΓλειψιμο στα πατουσάκια ;
Είμαι αμετανόητος κωλάκιας φίλε ΝτούνταΕσύ δήλωσες μετάνοια;
Εδώ και τώρα να το διαβάσω μια κι είναι ονλάην η Βασίλισσα. Περιμένω ΓΚΡ....

ναι και εγωΕίμαι αμετανόητος κωλάκιας φίλε Ντούντα![]()

Καλησπέρα αδερφέναι και εγω![]()

Καλησπερα Μεντορα.Καλησπέρα αδερφέ![]()
καλησπερα φιλε μουΚαλησπέρα αδερφέ![]()