Διαγραμμένο μέλος 227688
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 15
- Like
- 13.427
- Πόντοι
- 4.496
....ακρως γαμευσιμη!!!!
![]()
....ακρως γαμευσιμη!!!!
![]()

No comment!!!
![]()
Τώρα θέλετε να αρχίσω να σπάω καρέκλες???... Θα σας δείξω εγώ θα δείτε τι θα πάθετε....No comment!!!
![]()
Τώρα θέλετε να αρχίσω να σπάω καρέκλες???... Θα σας δείξω εγώ θα δείτε τι θα πάθετε....
Τι no comment αστειεύεσαι; Αμέσως να μετρήσεις 200 κομποσκοίνια και να κάνεις 80 μετάνοιες μπας και συγχωρεθεί η αμαρτία σου. Άλλο ένα τέτοιο κι έχεις φάει άκυρο. Κοίτα να δεις ιεροσυλία η μικρή @pasteliosNo comment!!!
![]()

Έτσι στα τέσσερα με κασκόλ κ καπελάκι!!No comment!!!
![]()
Το κωλαράκι σου το ζεστένεις....τα ποδαράκια σου γιατί χωρίς καλτσούλες πάλι??? Πάλι έμπλεξες και στις βγάλανε?No comment!!!
![]()
Η φωτό είναι τύπου «είμαι ΑΕΚ ελάτε να με γαμησετε» ή πανηγυρική επειδή κέρδισε τον ΜΠΑΟΚ χθες ??No comment!!!
![]()
απιστευτα τα αεκακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Τι no comment αστειεύεσαι; Αμέσως να μετρήσεις 200 κομποσκοίνια και να κάνεις 80 μετάνοιες μπας και συγχωρεθεί η αμαρτία σου. Άλλο ένα τέτοιο κι έχεις φάει άκυρο. Κοίτα να δεις ιεροσυλία η μικρή @pastelios![]()
Η Αεξάρα πες καλύτερα!!!απιστευτα τα αεκακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και κλάμα ο σουρωμενάκιας...Η φωτό είναι τύπου «είμαι ΑΕΚ ελάτε να με γαμησετε» ή πανηγυρική επειδή κέρδισε τον ΜΠΑΟΚ χθες ??![]()

εχει και στραβα την ταπα ...καλα δεν βλεπουν????.....καλα αγαπητα μου αεκακια.................λιγο υπομονη!!!!!!!!!!!!!!!
@Lady Alexia επρεπε να κρατησεις επιπεδο!!!!!!!! δεν ειναι ολα χρημα σε αυτη την ζωη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Α το τσαμένο τι έπαθε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σας είπα....με έστησαν στον τοίχο....εχει και στραβα την ταπα ...καλα δεν βλεπουν????.....καλα αγαπητα μου αεκακια.................λιγο υπομονη!!!!!!!!!!!!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
@Lady Alexia επρεπε να κρατησεις επιπεδο!!!!!!!! δεν ειναι ολα χρημα σε αυτη την ζωη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
αυτο ειναι γεγονος!!!!!!!!!........δεν ειναι καυλα..............ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΥΛΑ!!!!!!!!Α το τσαμένο τι έπαθε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πάντως ΄ότι χρώμα και να βάλεις σου πάει, γιατί είσαι καύλα!!!!!!!!!!1
ΑΥΤΟ ΕΛΕΙΠΕ να της εβγαζαν και τα νυχια!!!χαχαχαΤα νύχια όμως δεν τα πρόσεξες............Κάτι θέλει να μας πει η όμορφη τσαχπίνα
![]()