Lady Alexia
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2024
- Like
- 52.440
Όταν λες σε κάποιον άλλον τόπο, εννοείς σε καμιά ταβέρνα για προβατίνα και για τσίπουρο;@Spiros_73 @italaki
.....γενικά με πολλά ζουμιά και προβατίνα φουλ!!!
Όταν λες σε κάποιον άλλον τόπο, εννοείς σε καμιά ταβέρνα για προβατίνα και για τσίπουρο;@Spiros_73 @italaki
Καλό σου βράδυ διαβολικέ έρωτα!!!!Καλό βράδυ σε όλους! Αύριο θα είμαι διαθέσιμη μέχρι 22:00 μμ
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πλέον και cif♥︎
![]()
Καλό βράδυ μωρό μου♥︎Καλό σου βράδυ διαβολικέ έρωτα!!!!
Μπορείς να δώσεις κάποια επιπλέον πληροφορία για το πως εμπλέκεται το Cif στο πρόγραμμα σου?Καλό βράδυ σε όλους! Αύριο θα είμαι διαθέσιμη μέχρι 22:00 μμ
![]()
Crema with micro CrystalsΜπορείς να δώσεις κάποια επιπλέον πληροφορία για το πως εμπλέκεται το Cif στο πρόγραμμα σου?![]()
Δεν κοιμάμαι...αλήθεια λέω!!!!Καλό βράδυ σε όλους! Αύριο θα είμαι διαθέσιμη μέχρι 22:00 μμ
Για όσους δεν γνωρίζουν,στα σχετικά γράφω και για βιντεοκληση αγάπες μου!
![]()
Απαπαπαπα...!!!!Καλό βράδυ σε όλους! Αύριο θα είμαι διαθέσιμη μέχρι 22:00 μμ
![]()
....ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ!!! Το τσιπουρο δεν ειναι για ταβερνα κ προβατιναΌταν λες σε κάποιον άλλον τόπο, εννοείς σε καμιά ταβέρνα για προβατίνα και για τσίπουρο;@Spiros_73 @italaki
Καλό βράδυ σε όλους! Αύριο θα είμαι διαθέσιμη μέχρι 22:00 μμ
![]()
καλημερα καυλα!!!!!!!!Καλό βράδυ σε όλους! Αύριο θα είμαι διαθέσιμη μέχρι 22:00 μμ
![]()
Καλημέρα lady... Κολλάω ακόμα από τα μέλια!!!Καλημέρεςςς!!! Όμορφη Κυριακή ♥︎
Έτσι σκέτη????Καλημέρεςςς!!! Όμορφη Κυριακή ♥︎
μη λες πολλά και έχουμε πόλεμο μελισσών...!!Καλημέρα lady... Κολλάω ακόμα από τα μέλια!!!![]()
Θα πλακώσουν οι κηφηνες.... Χαχαχαχα!!!!μη λες πολλά και έχουμε πόλεμο μελισσών...!!

Αυτά είναι τα ωραία καλή Κυριακή να έχεις κούκλαΝα μπαίνουμε στο ..κλίμα σήμερα σιγά σιγά!!
![]()
Αυτό είναι ό,τι πρέπει για να με ηρεμείς εξ' αποστάσεως - διαβολοθήλυκο είσαι δЄν σε $υμφέρЄι το αντίθετο...Για όσους δεν γνωρίζουν,στα σχετικά γράφω και για βιντεοκληση αγάπες μου!
αλλά ώρα που δεν θα εργάζομαι 

O χριστός και ο Απόστολος!!!!Να μπαίνουμε στο ..κλίμα σήμερα σιγά σιγά!!
![]()