Lady Alexia
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2024
- Like
- 52.453
Διαθέσιμη σήμερα μέχρι 20:00
Υπάρχει απόλυτη συμμετρία(οσοι ξερουν,ξερουν)από κοντά θα τ αναλύσουμε....!!Θέλουμε καλύτερη ανάλυση του πίσω ονειρικού σας συστήματος τσαχπινούλα μου. Ωραίο νύχι, διακρίνω μια ασυμμετρία στα κάτω ροζ λατρευτά χείλακια σου![]()
....εεεε χαϊ τωρααααααα, στο στομα μας εφτασε παλι !!!
Παρε κανα πιο καινουργιο κινητο βρε μωρο, τι αναλυση ειναι αυτη;
φιλε μηπως πρεπει να πας με το πινελο σου και να την ζωγραφισειςΠαρε κανα πιο καινουργιο κινητο βρε μωρο, τι αναλυση ειναι αυτη;
Νιωθω σαν να βλεπω τσοντα σε παρανομο filmnet το 1995!!

....φταιει ο φωτισμοςΠαρε κανα πιο καινουργιο κινητο βρε μωρο, τι αναλυση ειναι αυτη;

Επιβάλλεται. Η τέχνη θα γνωρίσει τη νέα Μόνα Λίζα!!φιλε μηπως πρεπει να πας με το πινελο σου και να την ζωγραφισεις![]()
Παθιασμένα όμως..!!erotica...Παρε κανα πιο καινουργιο κινητο βρε μωρο, τι αναλυση ειναι αυτη;
Τι να σου πω με τις αξύριστες και τους μουστακαλίδες...και όλοι με περμανάντ...Παθιασμένα όμως..!!erotica...

Αλεξία,

Θέλει σφινωμα
Πώ πώ......πάλι θα χάσουμε τον ύπνο μας!!!Ορίστε ρε παιδιά την αλφαδιασα και για σήμερα την γαμωταπα!!!!... Θενξ lady...
![]()
Άλλο ένα στιγμιότυπο από της πολυ ωραιες μας συναντησεις!!οπου υπαρχει διαρροή εισαι εκει ,αυτό πάει να πει άψογος επαγγελματίας!Ορίστε ρε παιδιά την αλφαδιασα και για σήμερα την γαμωταπα!!!!... Θενξ lady...
![]()
Ώρες να πέσεις με τα μούτρα και να σηκωθείς μετά από μία βδομάδα!!!Άλλο ένα στιγμιότυπο από της πολυ ωραιες μας συναντησεις!!οπου υπαρχει διαρροή εισαι εκει ,αυτό πάει να πει άψογος επαγγελματίας!![]()
ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ LADY.......Άλλο ένα στιγμιότυπο από της πολυ ωραιες μας συναντησεις!!οπου υπαρχει διαρροή εισαι εκει ,αυτό πάει να πει άψογος επαγγελματίας!![]()
Γαμάνε τα πατουσάκια σου.. να τα γλείψω θέλω.Ορίστε ρε παιδιά την αλφαδιασα και για σήμερα την γαμωταπα!!!!... Θενξ lady...
![]()
Δηλαδη???Ενα καλό σχετικά λόγο πήγα να σου γράψω ρε παστέλιε, αυτό όμως πάλι δεν ακούστηκε καλά![]()