123BigGeorge
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 17
- Like
- 7.699
- Πόντοι
- 3.446
ΟΙ αλήθειες πρέπει να λέγονται!!!Σας ευχαριστώ από καρδιάς!!♥︎
ΟΙ αλήθειες πρέπει να λέγονται!!!Σας ευχαριστώ από καρδιάς!!♥︎
γεια σου lady ...MING...Στην ψυχή και στην καρδιά ιδίως!!! Είναι σαν τον Yao Ming!!!
Σαν και δαύτον ας είναι. Σαν τον Τσατσένκο όμως όχι. Μουστακαλούγεια σου lady ...MING...![]()

ομορφαντρας!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαΣαν και δαύτον ας είναι. Σαν τον Τσατσένκο όμως όχι. Μουστακαλού![]()
Τα ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκάλια.Ακριβώς στη μεση♡
Σαν και δαύτον ας είναι. Σαν τον Τσατσένκο όμως όχι. Μουστακαλού![]()
Μα τι βλέμμα.......άκρως ερωτικό..![]()
Ρε σταματήστε! Μου έπεσε! χαχαχαχα!
Ο Παναγιώτης Γιαννάκης που έχει φάει κι αγκωνιά, είδε καρδούλες κι αστεράκια!Μα τι βλέμμα.......άκρως ερωτικό..
ενω ο θεος που ηταν ΚΟΝΤΟΣ του εκανε πλακα....χαχαχαΟ Παναγιώτης Γιαννάκης που έχει φάει κι αγκωνιά, είδε καρδούλες κι αστεράκια!
Εδώ είναι μεγάλος ρε. Άλλη φώτο έπρεπε ν'ανεβάσεις όταν ήταν νεαρός![]()
Ρε σταματήστε! Μου έπεσε! χαχαχαχα!
Και ο μύστακας ε; Δε μπορείς να πεις. Αν ήταν και τσιγκελωτός καλύτερα ακόμηΜα τι βλέμμα.......άκρως ερωτικό..
Ωραία φάση. Είμαι μέσα εννοείται. Να σας διδάξω λίγο!!!Lady ποτε θα παμε για μπασκετ????
εχω χερι αλφαδι.....ξερει η Lady......Ωραία φάση. Είμαι μέσα εννοείται. Να σας διδάξω λίγο!!!
Ας ήταν και 1.80 χοντρή σα μαούνα, τόσα τσουβάλια σήκωνα στον αέρα!Το καλό με τίς κοντές είναι ότι όταν τους πέφτει το κινητό κάτω δεν παθαίνει τίποτα![]()

Οι διεισδύσεις μου και τα μπασίματα όμως δεν παίζονται... Lady knows...εχω χερι αλφαδι.....ξερει η Lady......![]()
Lady knows absolutely everything!Οι διεισδύσεις μου και τα μπασίματα όμως δεν παίζονται... Lady knows...
Αυτό το ξέρω πολύ καλά!!!εχω χερι αλφαδι.....ξερει η Lady......![]()
τελικά θα μιλάς Καναδικά ή Ελληνικά