Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).

Γαμιόλα και εσύκαλησπεριζω το νημα αγαπης,αγαλλιασης,επιχειρηματων και φραπεδιας![]()

Γαμιόλα και εσύ
Ήρθες να σπείρεις τη διχόνοια![]()
Εδώ κάποιες γουστάρουν μαστιγώματα και βελόνες. Για όλα υπάρχει κοινό.δεν καταλαβες την τιμωρια που εθεσα με το ταμπασκο... αν γουσταρη να της καει μεχρι και το κωλαντερο τοτε παω πασο
Καλημέραααααιντεεεε καλημέρα!!
![]()
....λιγο, για να γλυστραειΕφυγε το μαδοπουτσι και ξαναπλακωσε το σαλιο και η πυρφοριαση
δεν εχεις και αδικοΕδώ κάποιες γουστάρουν μαστιγώματα και βελόνες. Για όλα υπάρχει κοινό.
Εγώ γιατί κολλάω αντί να γλιστράω.....λιγο, για να γλυστραει![]()
τι κανεις εσυ εδω μέσα μωρη γαμιολα ;καλησπεριζω το νημα αγαπης,αγαλλιασης,επιχειρηματων και φραπεδιας![]()

ειμαι πολυσυλλεκτικος αναγνωστης απατεωνα συνδικτυετι κανεις εσυ εδω μέσα μωρη γαμιολα ;![]()
Θάνατος το σωματάκι σου μμμμμμμμμαιντεεεε καλημέρα!!
![]()
Θάνατος και το μυαλό της...Θάνατος το σωματάκι σου μμμμμμμμμ
@dimigoall ΜΟΥΝΑΡΟΣ η Αλεξία ΚΑΥΛΩΣΤΡΑ ειναι
Στην 2η παράγραφο ο άνθρωπος λέει καθαρά ότι τον νοιάζουν τα λεφτά που έκλεψε η πατσαβούρα...Για να μην υπάρχει παρεξήγηση. Αυτό που είπα είναι ότι τα ξέγραψα διότι εξ’αρχής δεν είχε σκοπό να τα επιστρέψει και φαινόταν. Και πριν την δημοσιοποίηση και μετά. Απλά μετά την δημοσιοποίηση εννοείται ότι δεν περίμενα να το κάνει γιατί πλέον είχε πάτημα και δικαιολογία ως ‘θιγμένη’.
Όχι ότι δεν με ένοιαζαν τα χρήματα που καταχράστηκε παρότι είχε πει ούτε ξέρω πόσες φορές μέχρι τότε ότι θα τα επέστρεφε και καλά.
Αυτά για να είμαστε ακριβής.
και που να δεις το χερι της εξαφανιζει τα παντα!!!Θάνατος και το μυαλό της...
Φλερτάρει με το διαζύγιο....τι κανεις εσυ εδω μέσα μωρη γαμιολα ;![]()