Odin_
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 54
- Like
- 79.065
- Πόντοι
- 23.656
μην του λες τετοια εχει αυτοκαταστοφικες τασεις ...Καντο ρε μαλακα και εσυ πιο στρογγυλο.
1000
Ντουνταρα, οσο συνεχιζες την μαλακια τοσο θα γαμιεται το νημα. Εισαι η αιτια της φωτιας που δεν σβηνει. Μπλοκαρε τους παντες... Εμεις θα βλεπουμε τι γραφεις.
Τα ρολόγια και τα κορόιδα δουλεύουν...Είναι ΣΚΛΗΡΑ εργαζομένος νέος![]()
Τα ρολόγια και τα κορόιδα δουλεύουν...
Και μια και το έφερε η κουβέντα δες ρολόι 35 ετών...
Το είχα πάρει 100 χιλιάρικα τότε κι ακόμα λειτουργεί, αλλά πρέπει να το στείλω για τυπικό service...
Το φορούσα στο δεξί όταν έκανα έρωτα με την Ελένη (τα έχω γράψει στο δικό μου νήμα => στανταράκιας ή το αντίθετο) και θα το φοράω όταν έλθει η Ντίβα!
Έλα τώρα σταμάτα, εκείνο σε πείραξε εσένα;Ντουνταρα, οσο συνεχιζες την μαλακια τοσο θα γαμιεται το νημα. Εισαι η αιτια της φωτιας που δεν σβηνει. Μπλοκαρε τους παντες... Εμεις θα βλεπουμε τι γραφεις.
Mας γαμησες ντουντα!!!Τα ρολόγια και τα κορόιδα δουλεύουν...
Και μια και το έφερε η κουβέντα δες ρολόι 35 ετών...
Το είχα πάρει 100 χιλιάρικα τότε κι ακόμα λειτουργεί, αλλά πρέπει να το στείλω για τυπικό service...
Το φορούσα στο δεξί όταν έκανα έρωτα με την Ελένη (τα έχω γράψει στο δικό μου νήμα => στανταράκιας ή το αντίθετο) και θα το φοράω όταν έλθει η Ντίβα!
Αλεξια, εγω αν ειχα τετοιο κωλο και μουνι και καλη φημη στην δουλεια μου οσο αναφορα την αποδοση στα ραντεβού μου, δεν θα ειχα αναγκη από Ντουνταραδες να με σιγονταρουν. Θα εμπιστευομουνα περισσοτερο τα καλλη μου και το ονομα μου και ας ειχα κανει την πουτανια που εκανες. Θα την εβρισκα την ακρη. Με Ντουνταρα θα πεσεις περισσοτερο. Και ηδη οι ανταγωνιστριες σου, τρίβουν τα χερια τους...Καλησπέρα και καλη βραδιά!♥︎![]()
μλκ ο βλαχος ειναι η αιτια που δεν παιρνει τα πανω της η μετοχη ...Αλεξια, εγω αν ειχα τετοιο κωλο και μουνι και καλη φημη στην δουλεια μου οσο αναφορα την αποδοση στα ραντεβού μου, δεν θα ειχα αναγκη από Ντουνταραδες να με σιγονταρουν. Θα εμπιστευομουνα περισσοτερο τα καλλη μου και το ονομα μου και ας ειχα κανει την πουτανια που εκανες. Θα την εβρισκα την ακρη. Με Ντουνταρα θα πεσεις περισσοτερο. Και ηδη οι ανταγωνιστριες σου, τρίβουν τα χερια τους...
@Ντουνταράς τα ειπα σε αυτην για να τα ακουσεις περισσοτερο εσυ. Τραβα ανανεωσε τωρα την Ignore list σου.

Face reveal Ντουνταραςρε μπαγασα πως τα λες ετσι ...
ιδιος εισαι ...
Η μαγικη η καλυτερη η ηρωικοτερη λεξη ειναι το ΟΧΙ .Πάντα να εξασφαλιζεστε πριν δώσετε δανεικά
Καλο βραδυ ΚΩΛΑΡΑ ...πρεπει σε αυτον τον κωλο να βαλω baby oilΚαλό βράδυ ,όνειρα γλυκά σε όλους!
![]()
Άντε γαμήσου ντροπή της Μεσσηνίας αφού το ήθελες. Από τα Αρφαρά θα έχεις ρίζες κωλόγυφτε...@Ντουνταράς τα ειπα σε αυτην για να τα ακουσεις περισσοτερο εσυ. Τραβα ανανεωσε τωρα την Ignore list σου.
πεστο ολοκληρωμενα.Κουλης πρωθυπουργος & Σκυλακακης υπουργοςΆντε γαμήσου ντροπή της Μεσσηνίας αφού το ήθελες. Από τα Αρφαρά θα έχεις ρίζες κωλόγυφτε...
Τουλάχιστον εγώ δεν σαλιαρίζω δεξιά κι αριστερά όπως εσύ κι ούτε μπαχαλεύω τα νήματα.
Στην τελική μπορεί η ίδια η κοπέλα να με παρατηρήσει δεν σε χρειάζεται δικηγόρο. Μαλακίσου σαν το πίθηκο ρίχνοντας σχόλια...
Ρε Κούλης να σας γαμήσει τα αγάμητα, 1000Ε να πάει η κιλοβατώρα και τότε θα στρώσετε κοπρίτες....
ρε φιλε...αληθεια τωρα?στους γιατρους να τα φαει?ειναι δυνατον να γραφεις κατι τετοιο?Δώσε τα λεφτά στο Θοδωρή μωρή κλεφτρα.
Στους γιατρούς να τα φας
καπου φρενο αδερφε οταν μιλαμε για την υγεια καποιουΔώσε τα λεφτά στο Θοδωρή μωρή κλεφτρα.
Στους γιατρούς να τα φας

Τι μαλακίες γράφεις ρε μεγάλε, σοβαρέψου..Δώσε τα λεφτά στο Θοδωρή μωρή κλεφτρα.
Στους γιατρούς να τα φας
καπου φρενο αδερφε οταν μιλαμε για την υγεια καποιου![]()
καντε τον ριπορτ, τον εκανα και γω.ΑπαραδεκτοΤι μαλακίες γράφεις ρε μεγάλε, σοβαρέψου..
Μια ζωη μαλακας εισαι.Δώσε τα λεφτά στο Θοδωρή μωρή κλεφτρα.
Στους γιατρούς να τα φας