πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 103.599
- Πόντοι
- 16.131
ρε τσογλανι με μια γαλοπουλα θα μας κανεις το τραπεζιΕδώ θα ψήσω τη γαλοπούλα![]()

ρε τσογλανι με μια γαλοπουλα θα μας κανεις το τραπεζιΕδώ θα ψήσω τη γαλοπούλα![]()

Φέρνω τό κρασίΕδώ θα ψήσω τη γαλοπούλα![]()
την κοπελα θα την καλεσετε? αν ναι, τα λεφτα μπροστα!!! πιστολερο δε θελουμε στο τραπεζι... εκτος αν μπει καποιος εγγυητηςΦέρνω τό κρασί![]()
Παντου υπαρχουν ρισκα. Ειτε τα παιρνεις και βλεπεις αν σου βγει ειτε καθεσαι στα αυγα σου....μαγκα μου κ αλλες κοπελες ζητανε μια εξασφαλιση των ραντεβου τους με προκαταβολη, ειδικα οταν προκειται για τουρ σε πολη που δεν εχουν ξαναδουλεψει. Η καθε κοπελα επιλεγει το πως θα δουλεψει κ εμεις επιλεγουμε εαν μας ενδιαφερει ή οχι. Το να συνδεεις μια προσωπικη οικονομικη συνδιαλλαγη με την προκαταβολη ενος ραντεβου ειναι λαθος κ μαλιστα να βγαζοντας συμπερασματα υπονοωντας απατη δειχνει εμπαθεια!
Ρε τυπε τα εννοεις αυτα που γραφεις ή εχει γινει ο εγκεφαλος σου τοσο πουρές απο την μαλακια που τραβας μονος σου καθε βραδυ;
Ο τυπος βγηκε και παραδεχτηκε το λαθος του, εκανε την αυτοκριτική του. Η διαφορα σας ειναι οτι ο τυπος ειδε την κοπελα ως ΑΝΘΡΩΠΟ, κατι που βλεπεις σπανια πλεον, ενω εσυ την βλεπεις σαν κρεας. Σορρυ που στο χαλαω αλλα το να λες ΕΣΥ σε αυτον τον τυπο "μαθε να εισαι ανθρωπος" ειναι αστειο οπως καταλαβαινεις. "Κουτος" ισως, "αθωος" ισως, αλλα σε επιπεδο ανθρωπιας ειμαστε μια τριχα απο τα αρχιδια του..
Τυπε δεν ξερω για δολλαρια ομως εδω ειναι ελλαδα για εχουμε ευρω. Βαλε τα δολλαρια για να παρεις πασατεμπο. Τοσο μια τριχα απο τα αρχιδια μας εισαι.Μαλακία βαράς εσύ κι όχι εγώ, δες βρε γίδι τι γραφειάρα έχω όποτε γουστάρω να το παίζω δίπορτο.
Τα δολλάρια είναι για εμένα, αλλά για το μωράκι έχω άλλα στην άκρη, τι μας βγήκες δικηγόρος του;
Γιατρέ μου πώς με κόβεις για 52αρηO Ντουνταράς λιγότερο, σίγουρα.
Όταν έρθει το κορίτσι εδώ κάτω θα πιάσουμε καλύτερο ποσοστό για να βγει king sizeENTER AT YOUR OWN RISK ντικ πικ εδώ

Αφού έχεις τόσα πολλά ρε παπατζή φιδέμπορα δώσε τα 150€ στον άλλον να μην κλαίει και μην μας ζαλίζεις τον έρωτα με την εμμονή σου να είσαι ο δικηγόρος του.... Τοσο μια τριχα απο τα αρχιδια μας εισαι.
τα θελει σε δολλαρια τυπεΑφού έχεις τόσα πολλά ρε παπατζή φιδέμπορα δώσε τα 150€ στον άλλον να μην κλαίει και μην μας ζαλίζεις τον έρωτα με την εμμονή σου να είσαι ο δικηγόρος του...
Κάνε και δωρεές στους κουβανούς του Στοιχήματος, άντε στο διάολο γίδι αρκετά σε ανέχτηκα, ΠΛΟΚ...
ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευργετηθέντος για σένα γράφτηκε αυτόΣυμπόνια πάνω απ όλα βλέπω από όλους...γιατί δεν τα μαζεύετε 10 10 να του τα δώσετε εσεις; αλλά θα τα δώσετε χωρίς αριθμό Ίρις που όπως εγώ δεν έχω γιατί ο άνθρωπος δεν θέλει πίσω τα λεφτά του λογικα,έχει διαγράψει τα μηνύματα!!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Βρε ότι και να κάνετε δεν πέφτει η Αλεξία!τα φιλιά μου
![]()
καλησπερα στην απατεωνισσαΣυμπόνια πάνω απ όλα βλέπω από όλους...γιατί δεν τα μαζεύετε 10 10 να του τα δώσετε εσεις; αλλά θα τα δώσετε χωρίς αριθμό Ίρις που όπως εγώ δεν έχω γιατί ο άνθρωπος δεν θέλει πίσω τα λεφτά του λογικα,έχει διαγράψει τα μηνύματα!!!!!
![]()
Το τζάκι κοίτα να μην κλέψεις...Συμπόνια πάνω απ όλα βλέπω από όλους...γιατί δεν τα μαζεύετε 10 10 να του τα δώσετε εσεις; αλλά θα τα δώσετε χωρίς αριθμό Ίρις που όπως εγώ δεν έχω γιατί ο άνθρωπος δεν θέλει πίσω τα λεφτά του λογικα,έχει διαγράψει τα μηνύματα!!!!!
![]()
Το βλέπω ήδη στην δουλειά μου ,και εσύ τέτοια να έχεις πάντα!ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευργετηθέντος για σένα γράφτηκε αυτό
Ετσι μπράβο συνέχισε να δείχνεις το ποιον σου!!!! Αυτά μας τα παν και άλλες!!!! Θα ακούστει η πτώση μέχρι την άλλη άκρη της Ελλάδας με τέτοια φορά που πήρες!! Οτι είσαι είσαι με τα χρήματα από τους πελάτες σου. Αφού λοιπόν τους απαξίωσες θα σου επιστραφεί με τοκο η πουτανιά σου!!!
Θα το δεις πολύ πολύ σύντομα στην δουλειά σου
Εσύ δεν είσαι αυτή που είχες ανάγκη τα 150Το βλέπω ήδη στην δουλειά μου ,και εσύ τέτοια να έχεις πάντα!
Ζήτα από πελάτη!Ρε οτι και να κανετε εγω δε πεφτω ρε λεμε,στα τζακια θα 'μαι μια ζωη,αλλα να σας πω ρε ΄σεις...μηπως παιζουν 150 ευρω γιατι ειμαι λιγο δυσκολα τελευταια?
Άλλο ζήτα, αλλο κλέψε...Ζήτα από πελάτη!
Γιατί ποιος έκλεψε εδώ μεσα;;Άλλο ζήτα, αλλο κλέψε...
Τα λεφτά τα έδωσες πίσω???Γιατί ποιος έκλεψε εδώ μεσα;;