PanthersG3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2024
- Like
- 2.619
- Πόντοι
- 441
Απολύτως τίποτα ο λαός θέλει βίντεο!!! Προχωράμε έχουμε δουλίτσα ακόμαΤώρα έγινε τπτ η....;
![]()
Απολύτως τίποτα ο λαός θέλει βίντεο!!! Προχωράμε έχουμε δουλίτσα ακόμαΤώρα έγινε τπτ η....;
![]()
Μονο για χλεπες στη μουρη εισαι σιχαμα.Δεν εχω τσιρακια ουτε κλωνους ουτε τιποτα.Αμα δεν εισαι σκουπιδι δε τους/τα χρειαζεσαι.Εσυ κρατα τους γερα, οχι οτι θ αλλαξει κατι.Τα κοριτσια ειναι πιο εξυπνα αποτι νομιζεις.Η εσυ πιο βλακας αποτι καταλαβαινεις.Όσο και να προσπαθείς θα είσαι μια ζωή από κάτω... Τώρα έβαλες και τσιράκια να κάνουν γελοίες επιθέσεις... Χαχαχαχα.... Το μόνο κρίμα είναι ότι χαλάτε του νήμα της lady...... Αλλά τα κοριτσια είναι έξυπνα... Δεν είναι τούβλα σαν και εσάς... Που τα κάνετε όλα λάθος!!! Τα φιλιά μου και πάλι περαστικά σας!!!
Καλή συνέχεια και περαστικά πιτσιρίκο....... Και περαστικά πόνος είναι θα περάσει....!!!!Μονο για χλεπες στη μουρη εισαι σιχαμα.Δεν εχω τσιρακια ουτε κλωνους ουτε τιποτα.Αμα δεν εισαι σκουπιδι δε τους/τα χρειαζεσαι.Εσυ κρατα τους γερα, οχι οτι θ αλλαξει κατι.Τα κοριτσια ειναι πιο εξυπνα αποτι νομιζεις.Η εσυ πιο βλακας αποτι καταλαβαινεις.
Τα φιλια σου στα μαστορια σου που σε ζουνε.Αηδιαστικη γλιτσα
Εσυ πονας σιχαμα και φαινεται πολυ.Και ακομα ειμαστε στο ζεσταμα θα σε παω τρενο μεχρι να βγαλεις κοκκαλα μωρη χλαπατσαΚαλή συνέχεια και περαστικά πιτσιρίκο....... Και περαστικά πόνος είναι θα περάσει....!!!!

αληθεια ειναιΠλέον νομίζω βιντεακι την ώρα της μάχης λείπει
Μπράβο. Ωραία και ευγενικά το έκοψες. Μην μπαχαλέψουμε άλλο το νήμαΚαλή συνέχεια και περαστικά πιτσιρίκο....... Και περαστικά πόνος είναι θα περάσει....!!!!
Αυτός είναι ο σκοπός τους...Μπράβο. Ωραία και ευγενικά το έκοψες. Μην μπαχαλέψουμε άλλο το νήμα
ΦΙΛΕ ΜΑΝΤΟΛΑΤΕ εγω νομιζα οτι πληρωνεςΑυτός είναι ο σκοπός τους...
Αυτός είναι ο σκοπός... Χαχαχαχα... Και σίγουρα όχι ο δικός μου!!!ΦΙΛΕ ΜΑΝΤΟΛΑΤΕ εγω νομιζα οτι πληρωνεςαλλα και εσυ γραφεις διθυραμβικα σχολια για κανα τζαμπα γαμησι τι να πω πολυ κριμα
![]()
Αυτός είναι ο σκοπός... Χαχαχαχα... Και σίγουρα όχι ο δικός μου!!!
τι υπαρχει ολοκληρη σπειρα 
ΑΠΟΚΛΕΊΕΤΑΙ!!!!!... ΣΟΒΑΡΆ????? πέφτω από τα σύννεφα!!!!!τι υπαρχει ολοκληρη σπειρα
εισαι σιγουρος
![]()
ευτυχως και βαζει σφηνα καμια φωτογραφια το κοριτσιΑΠΟΚΛΕΊΕΤΑΙ!!!!!... ΣΟΒΑΡΆ????? πέφτω από τα σύννεφα!!!!!![]()
καλημέρααααααα!!!!ελα ρε κοριτσι που εισαι γιατι πλακωσανε ολοι οι μπαχαλακηδεςκαλημέρααααααα!!!!
ο μανταλατος @pastelios με τον βομβιστη των εξαρχειων @dimigoall για συμμαζεψε τους 
Καλημέρα μανάρικαλημέρααααααα!!!!