πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 103.273
- Πόντοι
- 16.131
τι ψωφησε κανεις
τι ψωφησε κανεις
Θα σου δώσω μια συμβουλή: το καλό το πράγμα ας αργήσει να γίνει, το κακό είναι αυτό που πρέπει να αποφύγεις πάση θυσία. Δεν χρειάζεται βιασύνη γιατί στην τελική θα σπαστείς άσχημα.Με χτυπάς στο ευαίσθητο σημείο τώρα να ξέρεις...
να βαλω κατι απο ρωμαιο και ιουλιετα ??ριχνεις το επιπεδο!!!!!!!!![]()
Μελομακαρονε, να πας να σε δει οφθαλμίατρος.εχει φοβερή αίσθηση το πανέμορφο μουνακι της με τα 2 υπέροχα χειλάκια!!! Ο κωλος της δε είναι κάτι που δεν μπορείς να το περιγράψεις!!!!...
LADY ALEXIA... ευχαριστούμε που μπήκες στις ζωές μας....
Υ. Γ... Συνέχισε έτσι κοριτσαρα... Ήρεμα και ωραία... Τα έχουμε πει εξάλλου....![]()
Ρε ΓΚΡ με τις κηδείες, μου κόβεις τη φόρα (που λέγαμε χθες), το βράδυ θα μπω καυλωμένος στο ΠΆΜΕ ΣΤΟΊΧΗΜΑ, τι θες να σε πάω σε κανένα κοτέτσι ή σουίτα;

Yummyyyyyy!!
![]()
Αυτό ακριβωςYummyyyyyy!!
![]()
Το βραδυ ειστε καλεσμενος μας στη εκπομπη μας !!να βαλω κατι απο ρωμαιο και ιουλιετα ??
θα εχει κοριτσα ??Το βραδυ ειστε καλεσμενος μας στη εκπομπη μας !!
Για την ωρα 3 κοπελες!!θα εχει κοριτσα ??
3 κοριτσα!!!!Για την ωρα 3 κοπελες!!

τελικά είσαι μεγάλος ματάκιας! ♥︎ @matakias25
τελικά είσαι μεγάλος ματάκιας! ♥︎ @matakias25
Και εμείς από την κλειδαρότρυπα σε κοιτάζουμε Lady αφού δεντελικά είσαι μεγάλος ματάκιας! ♥︎ @matakias25

οντως???...εγω λεω να μην λες μαλακιες.....Μελομακαρονε, να πας να σε δει οφθαλμίατρος.
Δυό ζευγάρια έχει το κορίτσι, ήτοι 4 τοταλ, 2 μεγάλα και 2 μικρά...
Ναι εμείς οι άλλοι πάμε πίσω σε αυτήν την θέα !!!τελικά είσαι μεγάλος ματάκιας! ♥︎ @matakias25
οντως???...εγω λεω να μην λες μαλακιες.....
μπραβο εισαι πανεξυπνος και πρωτοτυπος!!!!...σιγουρα τωρα θα λες ...χαχαχα τον εκανα σκονη!!!!!!!......
Σκόνη κανονικότατα!!μπραβο εισαι πανεξυπνος και πρωτοτυπος!!!!...σιγουρα τωρα θα λες ...χαχαχα τον εκανα σκονη!!!!!!!......![]()