Spiros_73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 79.760
- Πόντοι
- 12.056
και ειναι γλυκος σαν μπακλαβαςέχω!
ωραίος και ο μπακλαβάς...πιο ωραίος ο κώλος της Λαίδης όμως...!!!!!!!!!!1
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ετσι ρε καθήκι ε?![]()

και ειναι γλυκος σαν μπακλαβαςέχω!
ωραίος και ο μπακλαβάς...πιο ωραίος ο κώλος της Λαίδης όμως...!!!!!!!!!!1
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ετσι ρε καθήκι ε?![]()

Τι να κάνει το παιδί ρε μάνα μου; Αφού βγάζεις γούστα. Και μένα το ίδιο απλά είμαι και γλυκατζήςΈχεις δικιο,είναι πονηρός!!!!
αυτό!!!!και ειναι γλυκος σαν μπακλαβας![]()

δέχομαι!!Η ουσία είναι μια λοιπόν, αν δεν έχεις πονηρό μυαλό η Λαίδη δεν σε δέχεται(ούτε ο κωλος)![]()
![]()

Κατέβασε το το γαμημενο δεν μπορώ να περιμενωΗ ουσία είναι μια λοιπόν, αν δεν έχεις πονηρό μυαλό η Λαίδη δεν σε δέχεται(ούτε ο κωλος)![]()
![]()
Μόνο ωραίος; Θεσπέσιος!!! Είδες που σε πήρα χαμπάρι ότι εκεί το πήγαινες; Κουφαλίτσαέχω!
ωραίος και ο μπακλαβάς...πιο ωραίος ο κώλος της Λαίδης όμως...!!!!!!!!!!1![]()

Και έλεγα που είσαι. ......με τρόμαξες παιδι'μΚατέβασε το το γαμημενο δεν μπορώ να περιμενω

Δηλαδή του κατηχητικού του ρίχνεις άκυρο ασυζητητί και μόνο οι πονηροί ευδοκιμούν;Η ουσία είναι μια λοιπόν, αν δεν έχεις πονηρό μυαλό η Λαίδη δεν σε δέχεται(ούτε ο κωλος)![]()
![]()
κουφαλίτσα? R u talking to me?Μόνο ωραίος; Θεσπέσιος!!! Είδες που σε πήρα χαμπάρι ότι εκεί το πήγαινες; Κουφαλίτσα![]()
@Spiros_73@Lady Alexia & @Spiros_73
εγώ ξέρω ότι παίζω μουσική και με γράφετε...
ο ένας στα @ρχίδι@ του ....
και η κυρία στην Μουν@ρ@ της (ίσως και στην Κωλ@ρ@ της)
![]()

για κοιτα φιλος ποιος σου βαζει καρδουλες!@Lady Alexia & @Spiros_73
εγώ ξέρω ότι παίζω μουσική και με γράφετε...
ο ένας στα @ρχίδι@ του ....
και η κυρία στην Μουν@ρ@ της (ίσως και στην Κωλ@ρ@ της)
![]()
αργοτερα θα παιξει και αφιερωση στο κοριτσι μας!Υπο συζήτηση είναι.Δηλαδή του κατηχητικού του ρίχνεις άκυρο ασυζητητί και μόνο οι πονηροί ευδοκιμούν;
Εδώ είμαι καυλοραπανο πιστός σου ειμαιΚαι έλεγα που είσαι. ......με τρόμαξες παιδι'μ![]()
αγαπαμε λιγο παραπανω τους ωραιους κωλος στο σοι μας

Αυτό ταίριαζε να βάλεις στο ''you talking to me?''κουφαλίτσα? R u talking to me?
![]()
Αυτή είσαι. Αφού και Άγιο κολάζειςΥπο συζήτηση είναι.
ισχύει!!Αυτό ταίριαζε να βάλεις στο ''you talking to me?''