Spiros_73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 79.797
- Πόντοι
- 12.056
Θα τα εχει ολα μεσαΒεβαιως βεβαιως..για κατανοητους λογους εβγαλα τν ηχο.το επομενο ολα θα τα χει μεσα ♡

Θα τα εχει ολα μεσαΒεβαιως βεβαιως..για κατανοητους λογους εβγαλα τν ηχο.το επομενο ολα θα τα χει μεσα ♡

Τελικά παίζει το βίντεο ή όχι;Βεβαιως βεβαιως..για κατανοητους λογους εβγαλα τν ηχο.το επομενο ολα θα τα χει μεσα ♡

μελαχρινηΧμμ...σκεφτομουν να ξανακανω τα μαλλια μου οπως πριν.τι λετε κ εσεις;![]()

Έχει κάτι ωραία κομμωτήρια Θεσσαλονίκη, πάντωςΧμμ...σκεφτομουν να ξανακανω τα μαλλια μου οπως πριν.τι λετε κ εσεις;![]()
I'll see y soon !♡Έχει κάτι ωραία κομμωτήρια Θεσσαλονίκη, πάντως
Just sayin my Lady![]()
I'll see y soon !♡
Το φυσικό χρώμα ποιο είναι;Χμμ...σκεφτομουν να ξανακανω τα μαλλια μου οπως πριν.τι λετε κ εσεις;![]()
ΟΧΙ !!! (ΜΕΓΆΛΟ ΣΑΝ ΤΟ '40!!!!)Χμμ...σκεφτομουν να ξανακανω τα μαλλια μου οπως πριν.τι λετε κ εσεις;![]()

Καλά θυμόμουν...κάτσε 1ος τώρα να μάθεις!1.96 ή αλλιως δυο μετρα μαλακας![]()
Δίκιο εσύ! Ο άλλος με τα πολλά εκατοστά οριζοντίως...να κάτσει στα αυγά του!!Μην μιλάς για εκατοστά εσύ συγκεκριμένα!

Καλά κάνει λοιπόν η Λαίδη και χρεώνει τη σουφρίτσα 100+ έτσι για να την απολαμβάνουν οι μικροψιλοψώληδες και οι πανούργοι ΟβραίοιΔίκιο εσύ! Ο άλλος με τα πολλά εκατοστά οριζοντίως...να κάτσει στα αυγά του!!![]()

ΝαιΧμμ...σκεφτομουν να ξανακανω τα μαλλια μου οπως πριν.τι λετε κ εσεις;![]()
...καθομαι-καθομαι!!!!! Αλλωστε ειμαι σε αποθεραπεια κ ανακτηση δυναμεων μετα το κατεβασμα μουΔίκιο εσύ! Ο άλλος με τα πολλά εκατοστά οριζοντίως...να κάτσει στα αυγά του!!![]()
Το φυσικο ειναι ξανθο πλατινε ! ΚαλημερααΤο φυσικό χρώμα ποιο είναι;
Μην κάνεις επεμβάσεις στον εαυτό σου, έτσι κι αλλιώς η Φύση στάθηκε γενναιόδωρη. Και σε καμμία περίπτωση τατουάζ λες κι είσαι φυλακισμένη...
Προσθετικές ζγιων κι αρχίδια αφού μια χαρά τα έχεις, όταν φθάσεις 50 θα τρέχεις να τα μαζέψεις;
Γνώμη μου είναι, εσύ αποφασίζεις.
Η Λαιδη τους δεχεται ολους χωρις περιορισμους,21-22 εξαφανιστηκε!!!Καλά κάνει λοιπόν η Λαίδη και χρεώνει τη σουφρίτσα 100+ έτσι για να την απολαμβάνουν οι μικροψιλοψώληδες και οι πανούργοι Οβραίοι![]()

Ε πέστο τότε να βρω κανένα μουνέτο με ξανθό μαλλί στο xvideos που να σου μοιάζειΤο φυσικο ειναι ξανθο πλατινε ! Καλημεραα
...και με μεγαλη επιθυμια κ καβλα να συμπληρωσω!!!!Η Λαιδη τους δεχεται ολους χωρις περιορισμους,21-22 εξαφανιστηκε!!!![]()
Ωραίο!Το φυσικο ειναι ξανθο πλατινε ! Καλημεραα
ρε θηρίο...ΡΕ ΘΗΡΙΟ!! O Xoυντίνι είσαι??????Η Λαιδη τους δεχεται ολους χωρις περιορισμους,21-22 εξαφανιστηκε!!!![]()

Αλλά στη φωτό είναι βαμμένα πυρόξανθα, σωστά;Το φυσικο ειναι ξανθο πλατινε ! Καλημεραα
εγκρινεται!Χμμ...σκεφτομουν να ξανακανω τα μαλλια μου οπως πριν.τι λετε κ εσεις;![]()