AlexEasyRider
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 16.991
- Πόντοι
- 4.546
Καλο σκ μωρακιααα
ΓΥΝΑΙΚΆΡΑ!
Καλο σκ μωρακιααα
Ακόμα κι εδώ σχολιάζεις τη συγκεκριμένη; Έχεις γίνει κουραστικός μεγάλε.
Καλό είναι να σχολιάζουμε μόνο το κορίτσι του νήματος και όχι άλλες. Τις άλλες στο δικό τους νήμα.
Θα ηθελα να παρακαλεσω οσους μιλατε για οποιοδηποτε δικο σας θεμα να μην γινεται στο νημα μου τουλαχιστον,ο οποιοσδηποτε που δεν εχει δει τα παραπανω σχολια μπορει να θεωρησει πως γραφονται για εμενα.οσα δεν αφορουν εμενα λοιπον ας διαγραφουν.ευχαριστω πολυ
ΔΕΝ έκανα καμία ονομαστική αναφορά, ούτε έγραψα στο νήμα αυτής που εννοείς.
ΥΓ. Θα σου απαντήσω και για αυτό, που μου είχες γράψει σε πμ πριν καιρό.
Απλά πέτα λίγο κώλο και θα φτιάξει όλων η διάθεση!Θα ηθελα να παρακαλεσω οσους μιλατε για οποιοδηποτε δικο σας θεμα να μην γινεται στο νημα μου τουλαχιστον,ο οποιοσδηποτε που δεν εχει δει τα παραπανω σχολια μπορει να θεωρησει πως γραφονται για εμενα.οσα δεν αφορουν εμενα λοιπον ας διαγραφουν.ευχαριστω πολυ
μιλας πολυ σωσταΑπλά πέτα λίγο κώλο και θα φτιάξει όλων η διάθεση!![]()

πολύ φίλος σου?μιλας πολυ σωστα![]()
αμα μιλαει για κωλους!πολύ φίλος σου?
επειδη δεν ειπες τπτ, λέω μηπως είναι λίγο φίλος!αμα μιλαει για κωλους!![]()

Απλά πέτα λίγο κώλο και θα φτιάξει όλων η διάθεση!![]()

εσένα δλδ δεν σου αρέσουν?????Τι ήθελες και μίλησες; Πετάχτηκαν ήδη οι λάτρεις του πρωκτικού
![]()

εσένα δλδ δεν σου αρέσουν?????![]()

καλα εγω θα πεταγομουν οπως και να ειχεΤι ήθελες και μίλησες; Πετάχτηκαν ήδη οι λάτρεις του πρωκτικού
![]()

καλα εγω θα πεταγομουν οπως και να ειχε![]()

θα ανεβει πολυ στα ματια μας!!Αν η Lady μας ανεβάσει φωτογραφία με σφήνα στο κωλαράκι της, τι κάνουμε;
![]()

Είσαι …πεταχτήρι δλδς;καλα εγω θα πεταγομουν οπως και να ειχε![]()

Όχι λέω…γιατί Αμα δεν σου αρέσουν…να ζητήσουμε να βάλει μόνο βυζγιά!Δεν είπα κάτι τέτοιο, μην με παρεξηγείς.
![]()
ΣυντομαΑν η Lady μας ανεβάσει φωτογραφία με σφήνα στο κωλαράκι της, τι κάνουμε;
![]()