Lady Alexia
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2024
- Like
- 52.310
Εν τω μεταξύ... Ξέρεις ποιος έπαιζε στην ταινία αυτή έτσι........" και νιώθω σαν βαρκούλα στα γαλάζια τα πλάτη που όλο περιμένει κάποιο γλάρο να φανεί " (Α.Βουγιουκλακη/Α.Σακελλαριος - Ο Γλαρος)
ΥΓ. .....sorry ρε αρχοντα, δεν αντεξα να μην τρολαρω
![]()
Ε τώρα ας μου πει κάποιος πως γίνεται να μην πω... Σε αυτη της στάση και τράβηγμα από την κοτσίδα....

....οχι, ποιος???!!??! O γλαρος???Εν τω μεταξύ... Ξέρεις ποιος έπαιζε στην ταινία αυτή έτσι...
Το νόημα είναι το ίδιο!!!Ο θρυλικός George Best, όταν ήταν πια άρρωστος και ξοφλημένος από τον αλκοολισμό, και ρωτήθηκε, καλά τι έγιναν όλα τα λεφτά που έβγαλε στην ένδοξη καριέρα του, απάντησε:
Τα περισσότερα τα ξόδεψα στις γυναίκες, σε ακριβά αυτοκίνητα, και στο ποτό. Τα υπόλοιπα τα σπατάλησα.
Αυτή την εκδοχή της ιστορίας ξέρω εγώ.
αυτος...1-1...χαχαχαχαχα....οχι, ποιος???!!??! O γλαρος???![]()
ρε lady σημερα επεσε πουτσα και εσυ εχεις ορεξη για φωτο????...να φανταστω δεν ειδες το ματς????Καλο βραδυ αγορια μου ομορφα εκλεισε η βραδια ♡
Πράγματι η βραδιά έκλεισε όμορφα και παραμέρισε την κουραση της εβδομάδας .Άλλωστε έχοντας αυτό το κορμί στο κρεβάτι ,ακριβώς όπως είναι στην φώτο, η διαθέση εκτοξεύεται ,,,, Detailed review to follow soon !!!Καλο βραδυ αγορια μου ομορφα εκλεισε η βραδια ♡
Την είχα ψυλλιαστεί ότι θα φάμε πούτσα γι'αυτό προτίμησα παράλληλη ώρα αγώνα παρά να βλέπω και να στεναχωριέμαι .ρε lady σημερα επεσε πουτσα και εσυ εχεις ορεξη για φωτο????...να φανταστω δεν ειδες το ματς????
Λεφτα Υπαρχουν !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ρε Odin για ποιους μας Περασες??? Σε λενε και Odin ! Παναθεμασε !!!!!!................εγω θελω να σας σκασει μυτη με κανα σετακι εσωρουχα Dolce & Gabbana ή Gucci ή κανα LaPerla να σας δω τι σκισιμο θα κανετε?!?!![]()
Αυτο Ηταν Που θα γινοταν Χαμος !!???
Να το Κανουμε Αθλητικο Μαγκαζινο Εδω !???ρε lady σημερα επεσε πουτσα και εσυ εχεις ορεξη για φωτο????...να φανταστω δεν ειδες το ματς????
ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΟΝΟ!!!!! ΑΓΑΠΗ ΜΕΓΑΛΗ!Να το Κανουμε Αθλητικο Μαγκαζινο Εδω !???
Αγορι Μου ! Φιλε μου
1) Μη Σκας !
2) Οταν Δε Παω εγω Γυπεδο για (Βαρδια) Αυτα Παθαινουμε "παιζαμε Εκτος"
3) Πιονε Σιστο!!! Που Δε Περιμενα να τον παρει Ο Αρης... (Σφεντονα) Γιο Γιο μας Εκανε / Μορον , Γκαρθια Ετοιμη Δουλεμενει ΟΜΑΔΑ
4) Εμεις Δε Πειραμε Τιποτα !!. ΑΛΛΑ οπως ειπα στο (Ενα) Θα βρουμε τα πατηματα μας !... Ειναι Νωρις !
ΚΑΛΑ εκανε Η Αγαπη μας Και Εβγαλε Φωτο ! Με τα Ομορφα τα Κοκκινα !!!? Τυχαιο ! Δε νομιζω !!!!
Και να το ειδε το Ματσ ! Καλα Εκανε !!!!!!!!!!!
Καλο βραδυ αγορια μου ομορφα εκλεισε η βραδια ♡

απαπαΚαλο βραδυ αγορια μου ομορφα εκλεισε η βραδια ♡