Odin_
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 54
- Like
- 78.939
- Πόντοι
- 23.656
ο παστελιος τι εχει να πει περί τούτου ?![]()
Χαχαχαχα ετσι ακριβως!
γατια εσυ, σκυλια ο αναπουρνας και ο παστελιος τακαταπινης στην ηττα

Το θέμα είναι αλλού => στο να βρεθούμε κάποια στιγμήΔηλαδη συγγνωμη για αρχη τι περιμενατε οτι μεγεθος να ναι.;!
τώρα είτε 5 την έχω είτε 25, θα δώσεις τη σουφρίτσα γιατί είμαι μεγάλη πουτάνα 
σε λιγο θα την στηνει εξω απο τα καπη και θα κανει την μαγικη ερωτηση εσυ γιαγια τα καταπινειςγατια εσυ, σκυλια ο αναπουρνας και ο παστελιος τακαταπινης στην ηττα![]()
....τι ξέρεις για τόρι btw?σε λιγο θα την στηνει εξω απο τα καπη και θα κανει την μαγικη ερωτηση εσυ γιαγια τα καταπινεις
Γάμησες ?p
Πρόσεχε πρωί πρωί θα γυρίσεις κανένα πόδι......
Καλημέρα lady.... Και πέρασα πριν λίγο από το Μπιλ....![]()
υστερα απο μελετες και ψηφοφοριες που εχουν γινει στο σαιτ,σας ενημερωνω οτι μολις αποκλεισατε το 90% των μελων απο την προσθετη υπηρεσια.Γεια σας αγορια μου!
Ενημερωνω πως το αναλ ειναι πλεον στο προγραμμα με φυσιολογικο μεγεθος

τυχερουληδες
Εγω 17 την εχωυστερα απο μελετες και ψηφοφοριες που εχουν γινει στο σαιτ,σας ενημερωνω οτι μολις αποκλεισατε το 90% των μελων απο την προσθετη υπηρεσια.
ειναι γνωστο οτι η πλεοψηφια του μπου ειναι προικισμενοι.
τυχερουληδες
Και ακομα περισσότερο τυχερουληδες. Κανονικο ειπε. Δηλαδη καπου στα 15-16 μαξιμουμ.τυχερουληδες
εγω 10 την μεγαλη και την μικρη 8Εγω 17 την εχω
Εδώ ατύχησες φίλε Odin_ ,η lady το γράφει καθαρά ,,,normal size,,,,δεν σε τρολαρω κοντοψωλη ,σε επαναφέρω στην πραγματικότητα !!!.....ειπαμε, ξυπνησε στραβα
Για τις διορθωσεις ναι, νομιζω το κανει! Παραπισω διορθωσε την μια εκτονωση με δυο, εβαλε τηλεφωνο επικοινωνιας δημοσια κ οχι με πμ, αποφασισε να βαλει το αναλ στο προγραμμα (ασχετου κοστους) κτλ.
Αλλα προσωπικη γνωση θα εχω οταν την συναντησω, προς το παρον εικασια κανω κ αποψη εκφραζω
Πολύ ωραία αλλά όταν μπορέσεις βάλε μια απ'τις αεροπλανικές σλάλομ τακουνάτες που κλέβουν καρδιές!!!Ελα καλημεραααααα
Όχι.....Γάμησες ?
Κοίτα που θα με κάνει να την πάρω από πίσω,,,χαχαχαχα, χαρούμενη μέρα ,όμορφη να έχεις !!!Ελα καλημεραααααα

Εγω πιστεύω οτι ο odin θα μπει απο πισω της......ειπαμε, ξυπνησε στραβα
Για τις διορθωσεις ναι, νομιζω το κανει! Παραπισω διορθωσε την μια εκτονωση με δυο, εβαλε τηλεφωνο επικοινωνιας δημοσια κ οχι με πμ, αποφασισε να βαλει το αναλ στο προγραμμα (ασχετου κοστους) κτλ.
Αλλα προσωπικη γνωση θα εχω οταν την συναντησω, προς το παρον εικασια κανω κ αποψη εκφραζω