pastelios
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.876
- Πόντοι
- 5.946
Τι εννοείς??? Με το άλλο στανταρακι μου έκλεισα!!!Αν δεν είναι αυτή που φαντάζομαι και το δει.. τη @@σες
Τι εννοείς??? Με το άλλο στανταρακι μου έκλεισα!!!Αν δεν είναι αυτή που φαντάζομαι και το δει.. τη @@σες
Παστελιε.. δεν έκλεισες πρώτα την Ιωάννα ;Τι εννοείς??? Με το άλλο στανταρακι μου έκλεισα!!!
Αφού δεν μπορούσα να την βρω??? Αν μπορούσα δεν θα έκλεινα τι λες??Παστελιε.. δεν έκλεισες πρώτα την Ιωάννα ;
Μη με τρελάνεις τώρα...Παστελιε.. δεν έκλεισες πρώτα την Ιωάννα ;
Εκεί ήμουν σήμερα.. γιατί δεν μου είπες ;Αφού δεν μπορούσα να την βρω??? Αν μπορούσα δεν θα έκλεινα τι λες??
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μη με τρελάνεις τώρα...
Βασικά δεν με νοιάζει, όμως εσύ θα αντιμετωπίσεις κάποια στιγμή κάτι...Προτιματε την γυναικα με ψηλοτακουνο σε συναντηση η χωρις;!![]()
Της εχω στειλει 3-4 μηνύματα ....σου είπε τίποτα??? Σόρυ κιόλας που ρωτάω...Εκεί ήμουν σήμερα.. γιατί δεν μου είπες ;
Εε δεν τα φοραμε 24ωρο...Βασικά δεν με νοιάζει, όμως εσύ θα αντιμετωπίσεις κάποια στιγμή κάτι...
Λεω για τα ψηλοτακουνα...που αναφερθηκε πιο πανω οτι καποια στιγμη στην ουσια θα αντιμετωπισω "θεμα"μρ τα ποδια μου...δεν τα φοραμε 24 ωρες ωστε να συμβει αυτο..εγω προσωπικα!24 ώρες ραντεβου????
Ρε θηρίο, ο πεινασμένος παστελια ονειρεύεται...24 ώρες ραντεβου????
Ξέρεις πόσο καιρό έχω να δω......Ρε θηρίο, ο πεινασμένος παστελια ονειρεύεται...
Πιπί έχει ρε η κοπέλα, όχι μηχανή του κιμά...
Ωραία θα ήταν πάντως....Λεω για τα ψηλοτακουνα...που αναφερθηκε πιο πανω οτι καποια στιγμη στην ουσια θα αντιμετωπισω "θεμα"μρ τα ποδια μου...δεν τα φοραμε 24 ωρες ωστε να συμβει αυτο..εγω προσωπικα!
Εγώ είδα ένα προχθές.Ξέρεις πόσο καιρό έχω να δω......
Ουφ....Εγώ είδα ένα προχθές.
Τα ίδια είναι, όπως τα θυμάσαι, δεν έχουν αλλάξει σχήμα...
παραμένουμε καυλομενοιΑγοριααααα τι κανετε;![]()
Με αυτά που βλέπουμε ......Αγοριααααα τι κανετε;![]()
Εσύ, ότι χρειάζεσαι το έχεις επάνω σου. Δεν χρειάζεται να φοράς τίποτα…Προτιματε την γυναικα με ψηλοτακουνο σε συναντηση η χωρις;!![]()
Όπα τής.....
Απο την σκηνη του εγκληματος
Τι κάνεις εκεί καλέ????? Αυτο που σε είχα ρωτήσει?????
Μη! Φτυστα....