οριστε ρε,αν τελειωσετε στο 15λεπτο μπορειτε επι 45 λεπτα να τη γλυφετε!Βεβαιωςςς
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
οριστε ρε,αν τελειωσετε στο 15λεπτο μπορειτε επι 45 λεπτα να τη γλυφετε!Βεβαιωςςς
Με μεγαλη μου χαρα ειδα "2 εκτονωσεις".Εξυπνο κοριτσι,μαθαινεις και εξελίσσεσαι.Τωρα μονον κριτικες λειπουν και θα δημιουργησεις μια σταθερη πελατεια.Μπραβο Λαιδη!Καλα που ειστε και εσεις και μας μαθαινεται δυο πραγματα ♡
....κοχλιους απο εδω, ελαιολαδα απο εκει, κατιτις παραπερα, το βλεπω να το γεμιζεις το κελαρι σιγα-σιγαφιλε-Ντουντα βαλε τους πακιστανους να προσεχουν τα χωραφια και ελα Αθηνα να βγαλεις γουστα
ΥΓ φερε και ενα τενεκε εξτρα παρθενο![]()
ΕΙΝΑΙ μουνηδες δεν φερνει κανεις τιποτα....κοχλιους απο εδω, ελαιολαδα απο εκει, κατιτις παραπερα, το βλεπω να το γεμιζεις το κελαρι σιγα-σιγα![]()

Θηλυκό μπορεί να είσαι και super. Δεν σε έχω δει.Κοπελα γυναικα θηκυκο....αυτα μου ερχονται για την ωρα τελοσπαντων ο καθ ενας οπως τ βλεπει
ετσι και βαλει και πρωκτικο στο μενου θα γινει χαμοςΜε μεγαλη μου χαρα ειδα "2 εκτονωσεις".Εξυπνο κοριτσι,μαθαινεις και εξελίσσεσαι.Τωρα μονον κριτικες λειπουν και θα δημιουργησεις μια σταθερη πελατεια.Μπραβο Λαιδη!

....1,61m , 56kg, στηθος 2αρακι το κοβω!Ποςο πετιτ είσαι κορίτσι ?
Ο μόνος τρόπος να δουλέψει καλά αυτό, είναι προηγούμενη μέρα να έχεις γαμησει τουλάχιστον 2 φορές, συν μία μαλακια το πρωί πριν το ραντεβού, κι μετά να την γαμας, non stop 30-35-40 λεπτά.Όσον αφορά 150 με μια φορά σεξ.... Δηλαδή αν κάποιος στα 15 λεπτά τελειώσει, γιατί ήταν φορτωμένος, θα του πάρεις 150 και θα φύγεις, η θα μείνεις για κουβέντα και καφέ 45 λεπτά στο δωμάτιο....
Μακαρι.Με το που παρω χαμπαρι,θα περασει δοκιμαστικο και θα πεσει και κριτικη.ετσι και βαλει και πρωκτικο στο μενου θα γινει χαμος![]()
Τα κορόιδα και τα θύματα ΠΆΝΤΑ θα υπάρχουν, αλλά πλέον έχουν μειωθεί δραστικά φίλος, ΔΕΝ είναι εξάλλου εποχές για να πετάς λεφτά.Τόσο αγαπουληδες και κορόιδα που έγιναν τα παλικάρια, 500 να ζητάτε για να σας παίρνουν μάτι, χωρίς να βγάζετε ούτε καν τα εσώρουχα... Καλή αρχή λοιπόν σίγουρα θα βρεις πολλά θύματα ....
Εχουμε ανατροπη;Με μεγαλη μου χαρα ειδα "2 εκτονωσεις".Εξυπνο κοριτσι,μαθαινεις και εξελίσσεσαι.Τωρα μονον κριτικες λειπουν και θα δημιουργησεις μια σταθερη πελατεια.Μπραβο Λαιδη!
Μόνο ΗΛΊΘΙΟΙ θα κλείσουν ραντεβού εδώ.Όταν μια κοπέλα ξεκινάει σαν ανεξάρτητη, έχει να ανταγωνιστεί τουλάχιστον κάποια γραφεία, που τουλάχιστον από θέμα κοριτσιών σε εμφάνιση και υπηρεσιών, ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος.... Από θέμα τιμών στα 150 ευρώ που ζητάς, πρέπει να προσφέρεις (το λιγότερο) παπάδες, για να δελεάσεις τουλάχιστον τους αναγνώστες εδώ....
ευελπιστουμε να εμπλουτιστει το προγραμμα και με cim,κωλο κλπ κλπΜε μεγαλη μου χαρα ειδα "2 εκτονωσεις".Εξυπνο κοριτσι,μαθαινεις και εξελίσσεσαι.Τωρα μονον κριτικες λειπουν και θα δημιουργησεις μια σταθερη πελατεια.Μπραβο Λαιδη!
Πως λενε depends on size στο anal;Εγώ λέω να το βάλει 150 για μισή χυσια,τι 2 και μαλακιες,αυτα ειναι υπερβολες![]()
οριστε ρε,αν τελειωσετε στο 15λεπτο μπορειτε επι 45 λεπτα να τη γλυφετε!
1 61 56 κιλα 2αρι στηθος μεσα επεσαν καποιοι ♡.♡Ποςο πετιτ είσαι κορίτσι ?
.....είσαι μεγάλη κουφάλα...ευελπιστουμε να εμπλουτιστει το προγραμμα και με cim,κωλο κλπ κλπ![]()
Να μην εισαι αδιακριτος και να πας να δουλεψεις!Παππουλη εσυ θα σφιξεις Λαιδη;
για σας προσπαθω......είσαι μεγάλη κουφάλα...