nikos708
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 144
- Like
- 11.706
- Πόντοι
- 25.186
Καλησπέρα.... Να ξεκινήσω με αυτό... Όταν μια κοπέλα ξεκινάει σαν ανεξάρτητη έχει να ανταγωνιστεί τουλάχιστον κάποια γραφεία που τουλάχιστον από θέμα κοριτσιών σε εμφάνιση και υπηρεσιών ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος.... Από θέμα τιμών στα 150 ευρώ που ζητάς πρέπει να προσφέρεις (το λιγότερο) παπάδες για να δελεάσεις τουλάχιστον τους αναγνώστες εδώ.... Όσον αφορά 150 με μια φορά σεξ.... Δηλαδή αν κάποιος στα 15 λεπτά τελειώσει γιατί ήταν φορτωμένος θα του πάρεις 150 και θα φύγεις η θα μείνεις για κουβέντα και καφέ 45 λεπτά στο δωμάτιο.... Λοιπόν να σου πω την αλήθεια καλά κάνετε... Τόσο αγαπουληδες και κορόιδα που έγιναν τα παλικάρια 500 να ζητάτε για να σας παίρνουν μάτι χωρίς να βγάζετε ούτε καν τα εσώρουχα... Και μην μου πεις αν δεν αντέχω τα 150 να πάω παρακάτω.... Και 150 αντέχω και πολύ περισσότερα απλά αυτό που δεν αντέχω είναι την κοροϊδία και το ύφος του τύπου δεν ξέρω είμαι νέα στον χώρο αλλά 150 την ώρα με μια φορά σεξ.... ξέρω να βάζω ... Καλή αρχή λοιπόν σίγουρα θα βρεις πολλά θύματα ....