πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 103.502
- Πόντοι
- 16.131
ετσι και αλλιως αυτα θα παρει
ετσι και αλλιως αυτα θα παρει
ε μα τον πουστη πολυ αχαριστος σε λιγο θα μας ζητησει να του κραταμε το φαναρι
Όπως τον βλεπω, για κέρασμα εδω τον βλέπωε μα τον πουστη πολυ αχαριστος σε λιγο θα μας ζητησει να του κραταμε το φαναρι
Βρε μπαρμπούλη μην κοροιδευεις τον κοσμο. Αφου μου εχεις αδυναμια.ετσι και αλλιως αυτα θα παρει
Καλα κερνα πρώτα ενα σφηνακιΒρε μπαρμπούλη μην κοροιδευεις τον κοσμο. Αφου μου εχεις αδυναμια.
Θα μου δώσεις εκείνο το 50χιλιαρο που λέγαμε, να αγορασω την χρυση σφήνα στη Lady A. ?όπως υποσχέθηκες;

Αυτα ειναι για εσας τις φτωχάντζες.Καλα ξερνά πρώτα ενα σφηνακι![]()
και μετα πας για το χρυσό![]()
Αυτα ειναι για εσας τις φτωχάντζες.
Εγώ θα κερασω χρυσή σφήνα την λατρεμενη Lady A. , χορηγία του λατρευτού μου μπαρμπούλη.
Άμα το επιτρέψει η Lady (και ο καρδιολόγος του) θα τον αφήσω να πάρει και λίγο μάτιτο σάψαλοο καημένος.
Αν ήξερες την αξία απο το συγκεκριμένο σφηνάκι, θα αναζητούσες φτωχατζες να σε μυήσουν στα μυστικά τις ένοχη εποχής που άφησε..Αυτα ειναι για εσας τις φτωχάντζες.
Εγώ θα κερασω χρυσή σφήνα την λατρεμενη Lady A. , χορηγία του αγαπημένου μου μπαρμπούλη.
Άμα το επιτρέψει η Lady (και ο καρδιολόγος του) θα τον αφήσω να πάρει και λίγο μάτιτο σάψαλοο καημένος.
μικρος ειναι ακομη κουταβιΑν ήξερες την αξία απο το συγκεκριμένο σφηνάκι, θα αναζητούσες φτωχατζες να σε μυήσουν στα μυστικά τις ένοχη εποχής που άφησε..
Που να ξερε οτι παίρνει φωτιά και το πινεις αναμμένομικρος ειναι ακομη κουταβι
Μόνο πρόσεχε που θα την βάλεις μεχρι να την πας στην ladyΑυτα ειναι για εσας τις φτωχάντζες.
Εγώ θα κερασω χρυσή σφήνα την λατρεμενη Lady A. , χορηγία του αγαπημένου μου μπαρμπούλη.

Αυτη ειναι φτωχομπινεδιαρικη σφηνα. Εγω θα αγοράσω απο διεθνή οίκο και θα εχω συμβουλο-εκτιμητή τεχνης μαζι μου κατα την αγορά και θα συσκευαστει οπως πρεπει. Μονο στην εξαισια τρυπουλα της Lady A. Θα χρησιμοποιηθείΜόνο πρόσεχε που θα την βάλεις μεχρι να την πας στην lady![]()
![]()
Μια και το ανάφερες, πρωτη μου ενασχόληση εργασιακή χρυσοχοοςΑυτη ειναι φτωχομπινεδιαρικη σφηνα. Εγω θα αγοράσω απο διεθνή οίκο και θα εχω συμβουλο-εκτιμητή τεχνης μαζι μου κατα την αγορά και θα συσκευαστει οπως πρεπει. Μονο στην εξαισια τρυπουλα της Lady A. Θα χρησιμοποιηθεί

Av και βαριέμαι να γράφω - γιατί η (να μη λέμε ονόματα)ΦΩΤΟΚΟΓΙΟΤ
απαιτεί να μην σπαταλώ το χρόνο μου - βλέπω ότι έβαλες μια 
και φυσικά επειδή είσαι ζηλιάρα πετσόκοψα τη φωτογραφία μην τη ματιάσεις Quel decadence!!!Μια και το ανάφερες, πρωτη μου ενασχόληση εργασιακή χρυσοχοος![]()
Καθόλου απλός χρυσοχοος little boy, οταν βρισκόμουν στους οίκος κοσμημα εκθέσεων με ρολεξ και διαμάντια σε πολύτιμα ελβετικά ρολόγια αυτούς που λεμε σημερα εκτιμητες απο μας τους απλούς έμαθανQuel decadence!!!
Εδω μιλάμε για εκτιμητες τεχνης και εσυ μας αναφερεις την ταπεινη σου προέλευση ως απλος χρυσοχόος. Διακόπτω τη συζήτηση , δεν αρμόζει στην κοινωνική μου θέση
@πολυζωης θειοοοQuel decadence!!!
Εδω μιλάμε για εκτιμητες τεχνης και εσυ μας αναφερεις την ταπεινη σου προέλευση ως απλος χρυσοχόος. Διακόπτω τη συζήτηση , δεν αρμόζει στην κοινωνική μου θέση