Lady Alexia
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2024
- Like
- 52.292
Memories....η κάθε φωτό έχει συναίσθημα, ξεχωριστά η κάθε μίαΝα βάλω εγώ τότε μια σου από τις παλιές, που είναι από τις αγαπημένες μου;
![]()

Memories....η κάθε φωτό έχει συναίσθημα, ξεχωριστά η κάθε μίαΝα βάλω εγώ τότε μια σου από τις παλιές, που είναι από τις αγαπημένες μου;
![]()

Και που να δεις τι ξεχωριστό συναίσθημα έχουν οι memories μετά από συνάντηση μαζί σου.Memories....η κάθε φωτό έχει συναίσθημα, ξεχωριστά η κάθε μία![]()
Όχι καλέ μου φίλε ..Έχω κάποια άλλα θέματα μνα λύσω αυτόν τον καιρό..τελικα εκανες τιποτα() η να φυγω
![]()

Τέλεια στάσηΝα βάλω εγώ τότε μια σου από τις παλιές, που είναι από τις αγαπημένες μου;
![]()
Ω ΝΑ ΣΟΥΝα βάλω εγώ τότε μια σου από τις παλιές, που είναι από τις αγαπημένες μου;
![]()
Τέλεια στάση
Άμα μου κάνεις και τρίτη παράθεση στο ίδιο ποστ θα βάλω κι άλλη φωτό της Αλεξίας από το αρχείο της τυπε.Ω ΝΑ ΣΟΥ
Άμα μου κάνεις και τρίτη παράθεση θα βάλω κι άλλη φωτό της Αλεξίας από το αρχείο της τυπε.

Άλλος είναι ο άλλος Γιώργος ρε χαχαχαΆμα μου κάνεις και τρίτη παράθεση στο ίδιο ποστ θα βάλω κι άλλη φωτό της Αλεξίας από το αρχείο της τυπε.
Τώρα το πρόσεξα...Άλλος είναι ο άλλος Γιώργος ρε χαχαχα
Αλλά κάτσε λίγο
Μια που το λες...

Τεχνική ποινή 2 φωτογραφιες αρχείουΤώρα το πρόσεξα...
Πολλοί οι Γιώργηδες
![]()

Λύκε λύκε;
Twilight zoneΛύκε λύκε;

Μπααα...κάπου εδώ γυρνάειΆστο θαπουθενα ο λύκος
![]()