πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 103.226
- Πόντοι
- 16.131
ετσι φιλε ξεκινα τα μαθηματα εισαι μεγαλος γλωσσοπλαστηςΜας αρκεί που δείχνει πατούρα![]()

ετσι φιλε ξεκινα τα μαθηματα εισαι μεγαλος γλωσσοπλαστηςΜας αρκεί που δείχνει πατούρα![]()

Ε δεν βλέπεις εδώ τι γίνεται πρωί πρωί ρε μανΕπ ηρεμα μαν

Της πουταναςΕ δεν βλέπεις εδώ τι γίνεται πρωί πρωί ρε μαν![]()
Εγώ φταίω,εγώ θα την πληρώσω τη νύφη πάλι!!Ε δεν βλέπεις εδώ τι γίνεται πρωί πρωί ρε μαν![]()

Εσύ καυλάκι ναιΕγώ φταίω,εγώ θα την πληρώσω τη νύφη πάλι!!![]()

σου ανεβασαν την πΕ δεν βλέπεις εδώ τι γίνεται πρωί πρωί ρε μαν![]()
για μετρα την φιλε μηπως πρεπει να παρεις κανα χαπι 
Φαντάσου τι μου έχει κάνει η lady!!!Ρε εσύ πάλι κοσμακη θα γδυσεις σήμερα... γιατί το γράφεις επί τρία??
Ούτε με το στρατιωτικό "108" να το είχες χρεωθεί το κορίτσι ,αλητηριε!!!Φαντάσου τι μου έχει κάνει η lady!!!
Αγαπημένε το'χει το πρωινό μιλάμε...."άχτι"με το που βλέπει καλημέρα από την Αλεξία....Ούτε με το στρατιωτικό "108" να το είχες χρεωθεί το κορίτσι ,αλητηριε!!!

....οχι την πληρωνει κ αλλη μια κοπελα διπλα, εχει αλληθωρισει ο τυπος @dimigoall , δν ξερει κατα που να κοιταξειΕγώ φταίω,εγώ θα την πληρώσω τη νύφη πάλι!!![]()
Καλημέρα αγαπημένη μου ,ξέρεις εσύ!!!Αγαπημένε το'χει το πρωινό μιλάμε...."άχτι"με το που βλέπει καλημέρα από την Αλεξία....![]()
Τι μου θύμισες τώρα... Χαχαχαχα. Ξέρεις πόσα 108 είχα υπογράψει σαν υπεύθυνος διαβιβασεων στην μονάδα μου.. ΧαχαχαχαΟύτε με το στρατιωτικό "108" να το είχες χρεωθεί το κορίτσι ,αλητηριε!!!
Είσαι πειρασμός ρε lady πως να το κάνουμε!!!Αγαπημένε το'χει το πρωινό μιλάμε...."άχτι"με το που βλέπει καλημέρα από την Αλεξία....![]()

Γάμησε τα αδερφέ....οχι την πληρωνει κ αλλη μια κοπελα διπλα, εχει αλληθωρισει ο τυπος @dimigoall , δν ξερει κατα που να κοιταξει
![]()

Στην Κέννεντυ από πίσω...Στο πάτημα θέλεις αδερφέ ?![]()
Θα θελα να'μουνα κλωστή....
Ε όχι και τόσο καινούργιο!!!.....Sony Ericsson P800 (2002)![]()