Spiros_73
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 34.023
- Πόντοι
- 5.956
Να με ερωτευτείς θέλω σε γουστάρω είσαι πολύ σκληρό αγοράκι και εσύ και η μπουμπουτα φιλια μου τασουλη παω να δω παναθηναικο τωρα μαρτες, γριες σαν πολλες δεν μαζευτηκαν τασουλη? στο ειπα αλλα δεν με πιστεψες.. ξερω πολυ καλα τι πας να κανεις
.....ναι, να σταματησει η κωλοκατασταση κ να γινει του μουνιου το πανηγυριΑνέβασε και μουνί γιατί θα συνεχίσουν να τρώγονται....
κωλο,ΚΩΛΟ.....ναι, να σταματησει η κωλοκατασταση κ να γινει του μουνιου το πανηγυρι![]()
φουλ για μαδοκωλι παμε.....ναι, να σταματησει η κωλοκατασταση κ να γινει του μουνιου το πανηγυρι![]()
...κωλο τα'κανες στον διαγωνισμο που δεν ταγκαρισες σωστα κ οι μισοι δεν πηραν χαμπαρι χριστοκωλο,ΚΩΛΟ![]()
το διορθωσα ΣΧΕΤΙΚΑ γρηγορα...κωλο τα'κανες στον διαγωνισμο που δεν ταγκαρισες σωστα κ οι μισοι δεν πηραν χαμπαρι χριστο![]()
Βγάλε και μία δίπλα στο νιπτήρα womanΚαλησπέρα σας!!
![]()
....nope, κωλος ειναι ακομητο διορθωσα ΣΧΕΤΙΚΑ γρηγορα![]()
παω να τα ξαναπερασω παλι....nope
το εχει κοπανησει ο βαγγελης!αφου εμεινε το καζανακι ολα καλα!!Βγάλε και μία δίπλα στο νιπτήρα woman![]()
αρχιδια δεν μπορω να κανω επεξεργασια πλεοντο εχει κοπανησει ο βαγγελης!αφου εμεινε το καζανακι ολα καλα!!
Καλό!!!!!Καλησπέρα σας!!
![]()
...δν εχει αφησει νιπτηρα για νιπτηρα, χθες κοπανουσε διπλα τον νιπτηρα της Αννας!το εχει κοπανησει ο βαγγελης!αφου εμεινε το καζανακι ολα καλα!!
Μισό να φωνάξουμε τον υδραυλικό για παν ενδεχόμενοΒγάλε και μία δίπλα στο νιπτήρα woman![]()
εγω θελω να μου πεις γιατι σε εχεσαν μαρτα, γρια και οι υπολοιπες ενταξει τασουλη? @Lady Alexia προσεξε τον αυτον.....Να με ερωτευτείς θέλω σε γουστάρω είσαι πολύ σκληρό αγοράκι και εσύ και η μπουμπου
Ωπ τί έχουμε εδώ ?κωλο,ΚΩΛΟ![]()
εχεις λαθος!!τον εχει κοπανησει και στο καλοριφερ!ουτε συνεργειο κατεδαφισεων να ηταν ο μπαγασας!...δν εχει αφησει νιπτηρα για νιπτηρα, χθες κοπανουσε διπλα τον νιπτηρα της Αννας!
Σειρα εχουν οι μπανιερες....![]()
Πούτσα βαριοπούλα μαν...δν εχει αφησει νιπτηρα για νιπτηρα, χθες κοπανουσε διπλα τον νιπτηρα της Αννας!
Σειρα εχουν οι μπανιερες....![]()
Όσο και να χτυπιεσαι μαζί με τον υποψήφιο μαλακα δεν την βγάζεις καθαρήεγω θελω να μου πεις γιατι σε εχεσαν μαρτα, γρια και οι υπολοιπες ενταξει τασουλη? @Lady Alexia προσεξε τον αυτον.....