aidiogliftis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Like
- 5.653
- Πόντοι
- 1.056
Αδερφέ, τα κοντοπουτανα έχουν άλλη χάρη!.....ασε, μια χαρα και το 1,60![]()
Αδερφέ, τα κοντοπουτανα έχουν άλλη χάρη!.....ασε, μια χαρα και το 1,60![]()
Θα μπει και αλλος κωλος αργοτεραΠρέπει να δεις κώλο οπωσδήποτε, να συνέλθεις λίγο.
Πως τα βλέπεις τα πράγματα ρε μωρό; Έχεις βαλθεί να μας κάνεις καρδιακούς;![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
![]()
.....εεεεε χαϊ τωρα, παλι στο στομα μας εφτασε![]()
![]()
![]()
Είσαι σκέτη καυλα. Πως να αντισταθεί κάποιος![]()
![]()
Μέγας είσαι κύριε και θαυμαστά τα έργα σου![]()
![]()
Δες σημάδι φίλτατε...ο θεός να μας κόβει χρόνια και να δίνει δυνατά παρολί στον @Ντουνταράς![]()
..... @Lady Alexia ενα δικιο το΄χει! Παρε μαναμ' κ εσυ τις στρογγυλες να μν χαλαει το οφθαλμολουτρο, ασε που κουμπωνουν κ καλυτερα!!! Δοκιμασμενες ειναι .....ρε lady.......επιτηδες το κανεις???????....βαλτην ισια την πουτανα!!!!!!!!!!![]()
26 Απρίλη ξέρεις τι είναι;Κυρ Παντελήδες είναι ο υπολογιστής;
Ο κυρ Παντελής προέβλεψε σωστά τούτη φορά...για τον κυρ παντελη δασκαλε... φαίνεται καλη κοπελα...![]()
Δε βλέπει βρε, θέλει βοήθεια από καποιονρε lady.......επιτηδες το κανεις???????....βαλτην ισια την πουτανα!!!!!!!!!!![]()
Ο άλλος δεν βλέπει??????Δε βλέπει βρε, θέλει βοήθεια από καποιον
Ο αλλος τα εχει δει ολαΟ άλλος δεν βλέπει??????

Με τέτοιο μουνι, κάνει και ο διάολος τον σταυρό του![]()
![]()

Daddy είσαι αρχηγός!!! Γαμησε τους πάρτους και τα σωβρακα !!! Η μικρη Λαίδη περιμένει να ακούσει για το μεγάλο μπαμ ξέρεις εσύ,σύντομα κ ολας!!Δες σημάδι φίλτατε...
13 ημέρες πέρασαν από την ευχή σου κι όντως έγινε το πρώτο βήμα...
Με το ζόρι πληκτρολογώ, της έστειλα ένα μήνυμα στο Viber αλλά είναι εκτός σύνδεσης...
Όπως βλέπεις 400 απόδοση τα 3 σκορ....
Από εμένα έχεις 20 κιλά δώρο την επόμενη χρονιά, θα στο φέρει ο Ταρίφας σπίτι για να μάθει να μην παίζει τη ντούντα, όλα πληρωμένα από εμένα...
Όταν μπει η Μικρή εδώ μέσα ας τα δει μόνη της, για να καταλάβει ότι εγώ βλέπω μπροστά και δεν κάνω χαβαλέ μαζί της. Σε εσένα νοιώθω υπόχρεος.

Kingbet.gr γιναμε!!!Daddy είσαι αρχηγός!!! Γαμησε τους πάρτους και τα σωβρακα !!! Η μικρη Λαίδη περιμένει να ακούσει για το μεγάλο μπαμ ξέρεις εσύ,σύντομα κ ολας!!![]()
Με εσένα θα κάνω έρωτα, αλλά θέλω να είσαι ήρεμη και υπομονετικήDaddy είσαι αρχηγός!!! Γαμησε τους πάρτους και τα σωβρακα !!! Η μικρη Λαίδη περιμένει να ακούσει για το μεγάλο μπαμ ξέρεις εσύ,σύντομα κ ολας!!![]()