Πιατσοχαλάστρα$
Μέγας
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.627
- Πόντοι
- 3.846
Είσαι μεγάλη γάτα κι όντως έτσι το κάνω.
Ακόμα και χιλιάρικα να αποκτήσω δεν μου χρειάζεται το τρακτέρ, δεν έχω τεράστια περιουσία, απλά θα αγόραζα κανένα χωράφι (στοχευμένα φυσικά) με παράλληλη κατασκευή δεξαμενών για τα άνυδρα καλοκαίρια. Έτσι θα γινόμουν αυτάρκης σε μεγάλο βαθμό, έτσι κι αλλιώς δεν είμαι επαγγελματίας αγρότης να πουλάω δεξιά κι αριστερά όπως ξέρεις (και δεν σκοπεύω βέβαια).
Αυτά από εμένα, άνω τελεία εδώ και σε περιμένω στο Skype για μάθημα....
Είναι ο Κώστας δικό μας παιδί είτε ο Νικόλας (μεσήλικας πλέον) και τους δίνω κανένα 50ρι είτε 100 για τις μεταφορές των ξύλων, τα τσουβάλια κανένα όργωμα, αλλά να στο πω και ίσια;.οποτε απο τα λεφτα που θα θυσιαζες και θα χαναμε τα κοριτσια ...δινεις ενα μικρο νοικι στο τρακτερ του γειτονα ...ετσι και αλλιως χειμωνας ειναι λιγες οι δουλεις εκει στα βουνα....και με τα υπολοιπα πας στα κοριτσια σου....
Ακόμα και χιλιάρικα να αποκτήσω δεν μου χρειάζεται το τρακτέρ, δεν έχω τεράστια περιουσία, απλά θα αγόραζα κανένα χωράφι (στοχευμένα φυσικά) με παράλληλη κατασκευή δεξαμενών για τα άνυδρα καλοκαίρια. Έτσι θα γινόμουν αυτάρκης σε μεγάλο βαθμό, έτσι κι αλλιώς δεν είμαι επαγγελματίας αγρότης να πουλάω δεξιά κι αριστερά όπως ξέρεις (και δεν σκοπεύω βέβαια).
Αυτά από εμένα, άνω τελεία εδώ και σε περιμένω στο Skype για μάθημα....