Lady Alexia
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2024
- Like
- 52.492
Τα παμε αυτα,και μονο η σκεψη ....!!Εδώ με τις παντόφλες να δεις τι γίνεται!!!![]()
Τα παμε αυτα,και μονο η σκεψη ....!!Εδώ με τις παντόφλες να δεις τι γίνεται!!!![]()
....δν καταλαβα τι εννοεις, αλλα για να το λες δικιο θα'χειςΠως να μην ειμαι ψυχαναγκαστικη οταν η καρδουλα εχει γυρισει;![]()
χαχαχαχαχα.....!!!!!!!!!!!!!!!!Πως να μην ειμαι ψυχαναγκαστικη οταν η καρδουλα εχει γυρισει;![]()

αστο σε λεω κοριτσαρα αστο!!!!!!!!!!!!..........Τα παμε αυτα,και μονο η σκεψη ....!!![]()
Κι εσύ ψυχαναγκαστική? Join the club!!Μη μου το κανεις αυτο πρωι πρωι...αφου το γυρισεις,αφαιρεσε και τον κυκλο μη τον βλεπω!!!!!!!καλημερααα
ΧΡΙΣΤΈ ΜΟΥ ΤΙ ΜΟΥΝΙ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΌ!!!!!!!!!!!!Χαστουκακια απο τν Κυρ.μελι.
μονο εγω βλεπω κωλοΧΡΙΣΤΈ ΜΟΥ ΤΙ ΜΟΥΝΙ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΌ!!!!!!!!!!!!
Για όλο το πακέτο...μονο εγω βλεπω κωλο![]()
Εσταζε ετσι;!!ΧΡΙΣΤΈ ΜΟΥ ΤΙ ΜΟΥΝΙ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΌ!!!!!!!!!!!!
Μόνο έσταζε??.... Το στοματακι μου ρώτα!!!.... ΧαχαχαχαΕσταζε ετσι;!!
ΜμμμμμΜόνο έσταζε??.... Το στοματακι μου ρώτα!!!.... Χαχαχαχα
Οπως λεμε εχω φαει πακετο με τον κωλο τηςΓια όλο το πακέτο...

Δηλαδή έσταζε αγιασμόΕσταζε ετσι;!!

Πίνω τον κωλο μου για να ξεχάσω τον δικό της που λέει και το άσμα....Οπως λεμε εχω φαει πακετο με τον κωλο της![]()
Ο κουβάς είναι αμείλικτος φίλε μου!!!!... Όπως και η lady!!!!Δηλαδή έσταζε αγιασμό
Ρε Λαίδη να γίνω παππάς κι εσύ η παππαδιά μου, να με μαστουριάζεις σαν παππά για να τα λέω πιο καλά και να μην πάω στον κουβά![]()
Εγώ βλέπω αστεράκια και πεταλουδιτσες. Κόκκινες, κίτρινες και ροζ...μονο εγω βλεπω κωλο![]()
θελω να ειμαι ειλικρινης!μονο κωλο ειδαΕγώ βλέπω αστεράκια και πεταλουδιτσες. Κόκκινες, κίτρινες και ροζ...

Φίλε Ντουντα τέτοιες ευχές κράτα τις για πάρτι σου χαχαχαχα ( χιουμοριστικο σχόλιο).Δεν νομίζω να εξαφανιστείς απότομα (αν κι αυτό είναι η ευχή μου για όλες σας, το έχω γράψει αλλού) όμως να με ενημερώσεις κατ' ιδίαν μην γίνω Γιάννης Καλαντζής ν2.