Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (11 μέλη και 21 επισκέπτες)

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Μηνύματα
1.440
Like
3.646
Πόντοι
456
Το οτι ο μητσοτακης ειναι μονοδρομος σ αυτες τις εκλογες ειναι κατάντια.
Το οτι η αντιπολιτευση ειναι κολλημενη σε λογικες 80ς ειναι επισης κατάντια.
Αυτά.
Ψηφισε τζημερο τυπε.
 

0_0

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2021
Μηνύματα
24
Κριτικές
2
Like
150
Πόντοι
0
Επειδή γράφουν όλοι, ας γραψω και γω το δικο μου σχολιο.
Πιστεύω αν βγει ο Κουλης ξανα (που τουλαχιστον με αυτοδυναμια δεν πιστευω οτι θα γινει), θα έχουμε πολυ ζορικο μέλλον και θα πολωθεί πολιτικά πολύ η κατάσταση. Έχει μαζέψει όλη τη σάρα & τη μάρα, όλους τους απίστευτους που όταν τους βλέπεις, αναρωτιέσαι πως τέτοια καθιζήματα έχουν επιβιώσει στο κοινωνικό τερεν. Βέβαια, η απαντηση σε αυτη την ερωτηση ειναι πολυ ευκολη και χτυπαει κατ'ευθειαν καμπανακι στο μυαλο σου.

Με συριζα ισως αποσυμπιεστει λιγο η κατασταση. Δεν ξέρω αν θα έχει και την εμπρακτη στηριξη της κοινωνιας και του κομματικου τους ακροατηριου, διοτι τετοιες "προοδευτικες" κυβερνησεις μονο έτσι μπορουν να πανε μπροστα και να διατηρηθουν στην εξουσια..

Επίσης πιστεύω ότι, ό,τι έχει πει ο Κούλης για μισθους/επενδυσεις/αρχιδια-μυδια ειναι ΟΛΑ ψέμματα και έρχεται με τους χειρισμούς και την οικονομική πολιτική του, 4ετία ύφεσης και όχι αναπτυξης. Κανείς δεν ανοίγεται πλέον οικονομικα σε σχέση με το τι συνέβαινε πριν 2-4 χρόνια, διότι βλέπουν ότι το ρίσκο είναι μέγαλο & δεν υπάρχει κάποιου είδους ασφαλής υποστηριξη σε οποιοδήποτε οικονομικό άνοιγμα.

Ο συριζα θα βοηθησει την οικονομία λίγο λογικα, όχι επειδη τους συμπαθω, αλλα επειδη αυτη τη στιγμη με αυτα που κανουν της ΝΔ, συσσωρευεται όλος ο πλουτος σε ένα συγκεκριμένο κομματι της κοινωνίας, οι οποίοι ζουν υπερανω νομου/κανονων κλπ.

Επομένως, ό,τι απόφαση και να πάρετε εσείς που θα ψηφίσετε (εγω απο ιδεολογία απέχω απο τις κοινοβουλευτικες εκλογες και διαδικασίες), να έχετε στο νου σας τα παραπάνω. Ιδιαίτερα εσείς της ΝΔ, να έχετε στο νου σας ότι παίζεται με την φωτιά απο 'δω και πέρα..
 

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Μηνύματα
1.440
Like
3.646
Πόντοι
456
Ποιος ειν αυτος;
Που τραγουδάει;
Εγω για εσενα το λεω τυπε για να μην παθεις διπολικη διαταραχη ,να βριζεις τον μητσοτακη καθε μερα και μετα να τον ψηφιζεις.
Ασε που θα σκασει και ο χασοδικης απο το κακο του.
 

papaphilips

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Μηνύματα
21.255
Κριτικές
94
Like
46.540
Πόντοι
17.311
να Λόλα ένα μήλο
ντενεκές 23.png
κλαυσιγελος :2funny::2funny::2funny:
 

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Μηνύματα
1.170
Κριτικές
43
Like
1.692
Πόντοι
3.425
Ο ιδιος που πληρωνει την δωρεαν παιδεια και την δωρεαν υγεια
Δηλαδή και δεν τα θέλαμε και τα πληρώσαμε και μας τα κάνανε σχεδόν με το ζόρι (αλλιώς είχες δυσβάσταχτα πρόστιμα, διώξεις, συνεχή τεστ κλπ). Τελικά πόσο @@κες είμαστε που θέλουμε να έχουμε ξανά το Μητσοτακέικο και τον κτηνίατρο Μπουρλά (τον κάνανε και διδάκτορα στην Πάτρα τρομάρα τους).
 

KALLIMAXOS

Μέγας
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Μηνύματα
5.602
Κριτικές
24
Like
9.762
Πόντοι
4.746
Το ριχνω Βελο ετσι γουσταρουμε κεραλοιφες κλπΚουλα για παρτη σου παω στο εκλογικο με τσιπουρο χωρις γλυκανισο. Θελω να σε μαυριζω μωρη αρρωστη
 

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Μηνύματα
12.170
Like
15.754
Πόντοι
3.656
Που'ναι οι μακεδομάχοι/αντιμπολιαστές/καραντινιασμένοι βρρρρε;

ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ :2funny:


 

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Μηνύματα
30.082
Κριτικές
1
Like
33.082
Πόντοι
6.256
Εγω για εσενα το λεω τυπε για να μην παθεις διπολικη διαταραχη ,να βριζεις τον μητσοτακη καθε μερα και μετα να τον ψηφιζεις.
Ασε που θα σκασει και ο χασοδικης απο το κακο του.
Εχεις στοιχεια οτι ειναι χασοδικης;
 

Μπιρλας

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Μηνύματα
10.441
Like
8.558
Πόντοι
2.456
Καλα εσυ βλεπεις τωρα το δεντρο και χανεις το δασος . Μην ξεχασεις να στειλεις την γυναικα σου στη Νατασσα για να την χειρουργησει :confused:
Κανενα σκοπο δεν εχω να στειλω κανεναν,ουτε στη Νατασσα ουτε στην ξαδερφη του γιδοβοσκου στο παγνη...Ουτε θα εστελνα..
Εσυ κοιτα μην ξεχασεις να ζητησεις απο την ηγεταρα να σου φτιαξει σπιτι..σε 2 μερες απο τον 1ο θα εισαι στο υπογειο και ουτε θα παρεις χαμπαρι πως..
 

Μπιρλας

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Μηνύματα
10.441
Like
8.558
Πόντοι
2.456
Την Κυριακη θα είσαι μαζί μου από την ανατολή του ηλίου μέχρι την δύση, εγώ θα πεταχτω σε μια δουλίτσα και θα γυρίσω μπαμ μπαμ , βασιλιά θα σε έχω στα καλύτερα
Την Κυριακη μην μπεις στο αμαξι να κατεβεις κεντρο...ακουω στους διαδρομους κατι για παγιδευμενα κτλ...
 

KALLIMAXOS

Μέγας
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Μηνύματα
5.602
Κριτικές
24
Like
9.762
Πόντοι
4.746

Εσείς ποιον πιστεύετε: Τα αυτιά σας ή τα Ellinika Hoaxes;



ια τα Ellinika Hoaxes τα έχουμε πει πολλές φορές στο Κουτί της Πανδώρας για το ρόλο που συνειδητά παίζουν ως διορισμένοι “μπάτσοι” του Facebook, αποφασίζοντας (με εντελώς δικά τους κριτήρια) ποιες ειδήσεις είναι αληθινές και ποιες είναι fake. Ενδεικτικά εδώ θα βρείτε μια εκτενή παρουσίαση του τι εστί Ellinika Hoaxes.

Όμως αυτήν τη φορά τα Ellinika Hoaxes


ξεπέρασαν και τον εαυτό τους σε αθλιότητα. Και εξηγούμαστε.


Όπως πλέον γνωρίζει όλη η Ελλάδα, έχοντας δει το σχετικό βίντεο από τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Νίκο Χατζηνικολάου, ο απερχόμενος πρωθυπουργός δήλωσε κατά λέξη, αναφερόμενος στη μήνυση των συγγενών των θυμάτων των Τεμπών κατά παντός υπευθύνου: “Λυπάμαι που το ζήτημα αυτό εργαλειοποιείται με τέτοιο τρόπο λίγες μέρες πριν από τις εκλογές και πιστεύω ότι και ο δικαιολογημένος θυμός των συγγενών των θυμάτων δεν δικαιολογεί τέτοιου είδους συμπεριφορές”.

Η επίσημη αντίδραση της κυβέρνησης, μέσω του κυβερνητικού εκπροσώπου Άκη Σκέρτσου, ήταν να βγάλει ψεύτες… τα αυτιά μας, υποστηρίζοντας ότι η δήλωση αυτή αναφερόταν στις κινητοποιήσεις των σιδηροδρομικών. Κάτι που διαψεύσθηκε βέβαια αποστομωτικά από τον πρόεδρο των μηχανοδηγών του ΟΣΕ.

Στην ίδια γραμμή βαδίζει και το Ellinika Hoaxes, που αντί να διαψεύσει τον κυβερνητικό εκπρόσωπο για την ασυνάρτητη “εξήγηση” της επίμαχης δήλωσης Μητσοτάκη, τα βάζει με τις ιστοσελίδες που τη μετέδωσαν, βάζοντας στο στόχαστρο μεταξύ άλλων και το documentonews.gr και κάνοντας λόγο για “μονταρισμένο βίντεο” και για “παραπλανητική παρουσίαση της απάντησης του Πρωθυπουργού για τα Τέμπη”!



Σύμφωνα με τα Ellinika Hoaxes: “Η απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη παρουσιάζεται εκτός θεματικού πλαισίου καθώς το εξεταζόμενο βίντεο έχει υποστεί περικοπή και συρραφή. Το σύντομο απόσπασμα που κυκλοφορεί δεν συμπεριλαμβάνει την επισήμανση του κ. Χατζηνικολάου σχετικά με την απεργία των σιδηροδρομικών υπάλληλων, παρά μόνο την αναφορά στην μήνυση που κατέθεσαν οι συγγενείς των θυμάτων. Ακόμη, είναι εμφανής η παράλειψη τμήματος του ερωτήματος που τέθηκε από τον δημοσιογράφο προς τον Πρωθυπουργό”.

Και αν ακόμα δεχτούμε τα περί “περικοπής” του βίντεο (καθώς πράγματι σε πολλές εκδοχές του κυκλοφόρησε χωρίς την αρχική ερώτηση του Νίκου Χατζηνικολάου, χωρίς ωστόσο αυτό να αλλάζει το νόημά του), τα περί “συρραφής” που καταλογίζονται στο Documento, στην Αυγή, στο ieidiseis, τη newpost.gr και άλλες ιστοσελίδες είναι ανοησίες: αν υπάρχει μοντάζ στο βίντεο, πού είναι το πραγματικό βίντεο στο οποίο ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρει κάτι άλλο από αυτό που ακούσαμε; Πουθενά, είναι η απάντηση. Τέτοιο βίντεο δεν υπάρχει.

Και επειδή τα Ellinika Hoaxes αναφέρονται στον όρο “μοντάζ” σαν να είναι κάποιου είδους εγκληματική ενέργεια, είναι σημαντικό να ξεκαθαριστεί εδώ ότι το μοντάζ δεν είναι “εκ φύσεως” κακό όπως παρουσιάζεται και μπορει να γίνεται για πρακτικούς λόγους. Σε όλο τον κόσμο οι δηλώσεις πολιτικών παρουσιάζονται στα ΜΜΕ μονταρισμένες. Αυτό που πρέπει να εξασφαλίζει το μοντάζ είναι να μην αλλοιώνει το περιεχόμενο και τη σημασία των λεγόμενων κάποιου. Στην περίπτωση αυτή καμία αλλοίωση δεν έχει υποστεί ο λόγος του πρωθυπουργού, γεγονός που αποδεικνύεται περίτρανα από την προβολή ολόκληρης της δήλωσης.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο ότι η παρέμβαση αυτή έρχεται λίγες μόνο μέρες πριν τις εκλογές και ενώ η κοινωνία “βράζει” με την εμετική αναφορά του πρωθυπουργού στους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών (ναι, σε αυτούς αναφερόταν, και ας μας βγάλουν πάλι ψεύτες τα Ellijnika Hoaxes). Άρα δε μιλάμε απλά για μία ακόμα χείρα βοηθείας της συγκεκριμένης ιστοσελίδας προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά για μία άνευ προηγουμένου αθλιότητα.

Εσείς ποιον πιστεύετε; Τα αυτιά σας ή τα Ellinika Hoaxes;
 

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Μηνύματα
5.384
Like
1.443
Πόντοι
266
Aσε τα παραμυθια και κοιτα τον δικο σου εφιαλτη. Με τον Εφιαλτη που εχεις για εικονισμα, ενω πεφτεις κατω απο την πεινα. Ποσο πηγσν τα ραπανακια σημερα; Μερικοι εδω μεσα εχετε πλακα. Ενω τρωτε με ξυλινα κουταλια, ουτε καν με χαλκινα, υποστηριζετε φανατικα αυτους που τρωνε με χρυσα (χαβιαρι και αστακο). Δεν ειναι τιποτα,συνδρομο της Στοκχολμης λεγεται.. :embarrased:
Προτιμώ την ανισότητα του πλούτου παρά την ισότητα της φτώχειας
 

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Μηνύματα
5.384
Like
1.443
Πόντοι
266
Ειτε ερθουν, ειτε δεν ερθουν επενδυσεις, εσυ θα τρως το ιδιο φακορυζο απο τα λιντλ. Επομενως μην κοπτεσαι τι θα κανουν οι μεγαλοκαρχαριες./ Υγ. Και κοψε να βλεπεις ΣΚΑταΙ tv, γιατι θα καψει και αυτα τα λιγα εγκεφαλικα κυτταρα που σου εχουν απομεινει.. :confused:
Τα επώνυμα δεν είναι πάντα τα καλύτερα
Όσο για εγκεφαλικά κύτταρα να το λες εσύ πολύ πάει
Screenshot_2023-05-18-16-06-29-981_com.android.chrome.jpg
 

Rebirthed Sapiens Sapiens

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Μηνύματα
9.749
Κριτικές
30
Like
20.009
Πόντοι
8.746

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom