Νέα

Κύπελλα Αφρικής και Ασίας

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα pornliberal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 106
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Μηνύματα
18.764
Κριτικές
8
Like
24.350
Πόντοι
6.336
Και ωραίες μουνιτσες κυρίως Ιορδάνες στο γήπεδο και βαμμένες στην πένα. Οι περισσότερες χωρίς μαντήλα και κάποιες με αυτά τα Παλαιστινιακά σαν τραπεζομάντηλα.
Το 30% είναι Παλαιστίνιοι στην Ιορδανία....
Παίζει αυτές με τα τραπεζομάντηλα να ήταν Παλαιστίνιες....
 
OP
OP
pornliberal

pornliberal

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιαν 2018
Μηνύματα
9.050
Κριτικές
40
Like
8.740
Πόντοι
2.646
Το σήκωσε η Ακτή τελικά με 2-1 τη Νιγηρία και ανατροπή που ήταν η τρίτη της στα νοκ άουτ της διοργάνωσης και τελικά το ρίσκο της αλλαγής προπονητή της βγήκε και με το παραπάνω. Δίκαιη η νίκη της στον τελικό απέναντι σε μια Νιγηρία που προηγήθηκε από μια στημένη φάση αλλα ήταν ελάχιστα απειλητική αφού τα αστέρια της. Οσιμεν, Τσουκουεζε και Λουκμαν ήταν μπλοκαρισμένο. Να ναι καλά οι άνθρωποι και να το γιορτάσουν...
 

FARAW

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Μαρ 2018
Μηνύματα
1.774
Κριτικές
2
Like
6.186
Πόντοι
1.336
Δυστυχως με την δουλειά χθες δεν το παρακολούθησα .Εγω ξέρω ότι μια ομάδα φίλε πορνιλιμπεραλ η οποία έπαιζε με υπηρεσιακό προπονητή από τους ομίλους και παραλίγο να μην περάσει από τους ομίλους ,με όλους να είναι έναντιον της και μάλιστα είχε βγει και ο μεγαλύτερος παίχτης της όλων των εποχών ο Ντρογκμπά και είχε κρίνει τον τρόπο που παίζει στο τέλος πρωταθλήτρια Αφρικής .Πάρτους όλους κάτω .Για αυτό στην μπάλα δεν είσαι σίγουρος γι τίποτα και όχι μόνο και στην ζωή γενικά .Τώρα ποιος μιλάει (Δυστυχως οι τίτλοι μετράνε ).Τρομερός παιχτης από την ακτή ο γκράντε λ (είναι 37 χρόνων !!!) .Δεν βλέπω θα το ξαναπώ ο εκοκ να καθεται πολύ στον ΠΑΟΚ (μπράβο του παλί ήταν ο κορυφαίος της Νιγηρίας και πάλι έβαλε γκολ !!) .
 

FARAW

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Μαρ 2018
Μηνύματα
1.774
Κριτικές
2
Like
6.186
Πόντοι
1.336
Όντως εινΆι πολύ καλός παίχτης και τον είχα δει κΆι εγώ φίλε πορνιλιμπεραλ στο ελληνικό πρωτάθλημα με τον παοκ λίγο πριν φυγει για το κύπελλο εθνών της Αφρικής (τον έχω διακρίνει μαζί με τον ιωαννιδη του Παναθηναϊκού ) .Επίσης θα το ξανάπω άλλη μια φορά ποιος πίστευε στην αρχή τθα διοργάνωσης αυτήν την ακτή ,ποιος την εθνική Ελλάδας του 2004 ,ποιος την Δανία και όμως στο τέλος το πήραν .Συνήθως να φοβάσαι αυτόν που δεν το περιμένεις και δεν πρέπει να λες μεγαλα λόγια .Άσχετο εγώ φοβάμαι πολύ αυτό το Παιχνίδι με τους κα ζακους εδώ στην Φιλαδελφεια .(πολλοί το έχουν σίγουρο αυτά δεν μου αρέσουν τα αποτελέσματα όμως αλλά δείχνουν που ανεφερα πιο πάνω ).Να είσαι καλά .
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom