Νέα

Κρυφοί Νταβάδες

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Santos1978
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 43
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Μηνύματα
20.625
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
8.362
Πόντοι
14.565
Ή κόμιξ φάση. Κι ο Πιτσι-λούκ μέσα και όλοι.
URL]] :headbang1:
 

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Μηνύματα
730
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
έχει και ρομαντζάδα πάντως, ενώσο οι Νταβάδες Μακρυχέρης και Νταβοτίμιος παλεύουν σαν Τιτάνες για το ανθρώπινο εμπόρευμα τους ο Χ αρπάζει τη Σερά κι όλες λένε Αλλάχ Αλλάχ...κλπ
 

pipinolatris12

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Μηνύματα
549
Κριτικές
17
Like
12
Πόντοι
1.997
Καλά δε διαβάσατε στο διαδύκτιο ότι έχει ανοίξει σχολή για Νταβάδες στη Μοσχα!
 

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Μηνύματα
1.134
Like
26
Πόντοι
16
:):):) υλικό για μυθιστόρημα ετοιμάζεται σε αυτό το thread, ο Νταβάς του κυβερνοχώρου κοπιάροντας IPs και τα προκλητικά μυνήματα του δυσαρεστημένου πελάτη ξεκινά την επιχείρηση φίμωσης ώστε να διασφαλίσει τα βρώμικα συμφέροντα του.
Και η ιστορία αρχίζει όταν στην τελευταία του επίσκεψη ο πελάτης στο αγαπημένο του CT με το που ανοίγει το νερό για ντους δέχεται την απρόσκλητη επίσκεψη του νταβά ''Μακροχέρι'' που τον κατονομάζει με το διακριτικό του ψευδώνυμο από το site bourdela. Κρατάει έναν υπερμεγεθη δονητή καφε-μαύρου χρώματος και το λερωμένο με σκατά κι αίμα σεντόνι του κρεβατιού... η συνέχεια στο βιβλίο.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :headbang1: :headbang1: :headbang1: :headbang1: :headbang1: :headbang1: :headbang1: :headbang1: :headbang1: :headbang1: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :happybounce: :happybounce: :happybounce: :happybounce: :happybounce: :happybounce: :happybounce: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

Nefilim......έπεσα απο την καρέκλα !!!!
Τέτοια πρέπει να διαβάζουμε στο σάιτ....
ΟΧΙ ΝΑ ΤΣΑΚΟΝΩΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ.
 

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Μηνύματα
635
Like
17
Πόντοι
6
ο "κρυφός νταβάς" κυκλοφορεί ως ιδέα στο 99% των αντρών που λίγο ή πολύ, φανερά ή κρυφά θέλουν όλοι να γίνουν νταβάδες και να δουλεύουν για πάρτυ τουςκαμιά 10αριά σούπερ γκομενίδια που τα πηδά όποτε γουστάρει για να στρώσουν αλλά και βγάζει φετιχιστικά και παράλληλα τον σέβονται και του φέρνουν και ΦΡΑΓΚΑ>...
 

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Μηνύματα
730
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
Ναι, αυτή είναι η τέλεια περιγραφή του καυλιάρη κηφήνα...να φέρνουν και τα φραγκα
 

cgBoy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Μηνύματα
104
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε μου και εγω εχω γραψει 3-4 φορες για καποια κοριτσια που γουσταρα και με καποιες απο αυτες κανω πολυ παρε.
Η χουλια η ζελμα και Μαρινα ειναι καποιες με τισ οποιες εχω περασει καλα και στο κρεββετι (χωρισ να ειναι θεομουνα)κατι που αναφερω κιολας και με καποιες αλλες οπως Ελενα,Νανσυ,Βανεσσα κλπ...απλα μπορει να περασα καλα μπορει και χαλια αλλα σιγουρα δεν θα με ενδιεφε ουτε θα με ευχαριστουσε να γραψω κατι για αυτες εστω και εαν για παραδειγμα η Νανσυ ειναι τρελο μουνι και κορμαρα (απο βουλγαρια)
Ειναι απλα ξενερωτη στο κρεββατι.
Πιστεωε με οτι εαν οποιος απλα γραφει την γνωμη του ειναι και νταβατζης τοτε θα ημουν πολυ πλουσιος οπως και πολλοι αλλοι με το σκεπτικο σου.
Ποιος νταβατζης θα κατσει να ασχοληθει με το ιντερνετ
Εχεις υπ'οψωην σου με τι ασχολουνται οι τυπο γενικοτερα ολη μερα???
Γνςριζω αρκετους μεσα στα κυκλωματα καποιοι απο αυτους ειναι και μεγαλα κεφαλια σε σπειρες οι οποιες καποιες υπαρχουν ακομη(Αχχιλεας,Γιωργος Βουλ.,Σωτηρης Μα.)καποιοι αλλοι ειναι σε κελια και περισσοτεροι καταζητουνται ακομη για αποφασεις μαστροπιας που εκρεμουν εις βαρος τους.
Ενας νταβατζης ποτε δεν φαινετε και πουθενα.
Συνηθως οι κοπελες δεν ξερουν οχι απλα ποιοι ειναι αλλ ουτε και τα πραγματικα τους ονοματα.Για σπιτια τους κλπ...δεν γινεται συζητηση
Οι τυποι γενικοτερα που ξερω δεν εχουν καμμια σχεση με ιντερνετ και ισως πολλοι απο αυτους να αγνουν και την υπαρξη της σελιδας αυτης.
Τα τσιρακια τους ωστοσο δεν εχουν χρονο ουτε για χεσιμο αφου ολη μερα μεταφερουν πουτανες απο σπιτια τους σε μπουρδελα στουντιο και μασαζ.
Οσο για τα τυπακια που καθονται κατω απο τα σπιτια σε ραντεβου κατ'οικον ειναι ολοι απλα οδηγοι οι οποιοι και αυτοι τις περισσοτερες φορες δεν γνωριζουν το "αφεντικο" αφου ειναι πολυ επικυνδινο σε καποιο στημενο ραντεβου απο την αστυνομια οταν πιασουν και τον οδηγο εαν ειναι καλα στημενη η επιχειρηση τοτε ο οδηγος σιγουρα παει για μαστροπια κατι που για να γλυτωσει (γιατι ειναι κακουργιμα πλεον)σιγουρα θα ειναι να δωσει στην αστυνομια το που ειναι το γραφειο και που-ποιος ειναι το αφεντικο.
Στην χειροτερη εαν ειναι ενα απιστεφτο ρουφιανακι η καργιολης η απλα χεσμενος θα δωσει τον εισπρακτορα που μαζευει τα χρηματα απο'ολους τους οδηγους στο κλεισιμο καθε βαρδιας.
Σιγουρα βεβεια πισω απο αυτους ολους υπαρχουν και οι φυλακες-νταβαδες που καθαριζουν σε περιπτωση που γινει καποιο σκηνικο με καποιον πελατη.
Αλλα ενα ειναι σιγουρο πως εδω μπορει να μπαινουν νταβαδες και να ριχνουν μια ματια για το τι παιζει αλλα σιγουρα δεν γραφουν το παραμικρο.
Ωστοσο ξερω οτι εδω υπαρχουν διαφορες κοπελες αλλα και πατρωνες απο μπορδελλα που μπαινουν να δουν κριτικες κλπ...(περισσοτερο τρανσ)και 2-3 γνωστες μου πατρωνες οριτζιναλ γυναικες κοβουν κινηση.Αυτα τα λιγα για καποιους σαν εμενα που ισως εχουν την μιγα και μιγιαστικαν με αυτο που εγραψες.

;-)
 
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Μηνύματα
1.098
Like
2
Πόντοι
16
οσες φορες εχω παει βραδυ στο στουντιο που ειναι στο κηφισο διπλα απο τα κτελ ,οπως
ανοιγεις τη πορτα και μπαινεις ακριβως δεξια καθετ συνεχεια μια αντιπαθητικη φατσα και καλα σα πελατης....
πολυ σκατοφατσατα λεμε και αντιπαθητικος τυπος :tickedoff: :tickedoff:
με ξενερωνει οσες φορες παω :headbang:ασε που ειναι για πολλες μαπες(μονο για νταβας δε κανει...)
 

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Μηνύματα
12.357
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Μάγκες επανέρχομαι με μια παρατήρηση που έχω να κάνω. Το θέμα που έβαλα δεν αφορά μερικούς νταβάδες που τη στήνουν έξω από τα ξενοδοχεία ή τα σπίτια και περιμένουν την πουτανίτσα να βγει. Αφορά αυτούς που είναι βέβαιο ότι είναι ανάμεσά μας στο forum και μας παραπλανούν σκόπιμα..Δεν είναι λίγες οι φορές που μας λένε μουνάρα η μία, μουνάρα η άλλη και πέφτουμε στην παγίδα σαν μαλάκες.. :headbang:
Όποιος βρει τρόπο να τους σουτάρουμε από δω, να τον ανακηρύξουμε ως επίτιμο!
Για αυτό προσοχή στις λούμπες και στις λούγκρες!

Δες το αλλιως.......
Λοιπον! Πες οτι σε πειθει ο καθε νταβας να πας με το πουτανακι του.
Εσυ ομως μετα θα ερθεις εδω και θα γραψεις κακη αναφορα για το πουτανακι.
Αυτο θα γινεται και με τον καθε συναγωνιστη (θα γραφτουν κακες αναφορες).
Αρα ο καθε νταβας ή θα σουταρει το πουτανακι που κανει κακες υπηρεσιες ή θα της πει να βελτιωθει. Αρα παλι κερδισμενοι βγενουμε.  ;)
Διοτι ο νταβακος θα χανει λεφτακια!  ;)
 

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Μηνύματα
5.322
Κριτικές
3
Like
51
Πόντοι
66
Εγω που μπορω να βρω ενα νταβα που θελω? :boobies:
 

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Μηνύματα
2.637
Κριτικές
7
Like
114
Πόντοι
16
κοιτα να δεις που ριχνεις αδεια και πιανεις γεματα με τουτο δω :think: :think: :think: :S :S :S :S :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
 

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Μηνύματα
3.904
Κριτικές
95
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Ρε φτιαξτε λεμε ενα σαιτ ''Gay-bourdela.com''.
Να τους χωσουμε εκει μεσα ολους τους λιλες να ησυχασουμε.
Αντε γιατι αρχιζουν και πληθαινουν εδω μεσα οι καργιολοι!!!
 

Stories

Νέο!

Stories

Δείτε τα όλα τα  escorts  στον κατάλογο
Top Bottom