Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ματακιας και εσυ τυπε?Ως fun της φωτογραφίας & του βίντεο να πω μια γνώμη
ματακιας και εσυ τυπε?

Τιτάνα!!! Μόλις ανέστησες νήμα του 2012 να ξες!!!Πρόσφατο γεγονός. Μια 40άρα που δούλευε σε δικηγορικό γραφείο στον Πειραιά. Αφού βγήγκε από το WC χτύπησε το κινητό της, όπου στην άλλη γραμμή ήταν το αφεντικό της και της λέει:《 Χάλια τα έκανες μέσα στην τουαλέττα, πήγαινε να τα καθαρίσεις ..》Η κοπέλα έμεινε άφωνη. Να σημειωθεί ότι η ίδια εκείνο το διάστημα είχε περίοδο. Έπειτα από λίγο καιρό δήλωσε την παραίτηση της.![]()
Από ότι φαίνεται χωρίςχωρις να το ξερει η γυναίκα;
Άν θες φίλε μου στείλε νά δωΠάντος και με χαμηλό φωτισμό που έγραψα χθες, μια χαρά πήγε![]()
φανταζομαι γνωριζετε οτι αυτό ειναι παρανομο.Από ότι φαίνεται χωρίς
Ξέρω ότι απαντάω σε πανάρχαιο μήνυμα, αλλά το νήμα πήρε πνοή πριν λίγο και είδα το δικό σου: το ενδεχόμενο απλώς το αφεντικό να πήγε στην τουαλέτα, αν δεν είχαν την πολυτέλεια να έχουν άνδρες/γυναίκες ξεχωριστά, ή να πήγε κάποια άλλη κοπέλα να ηταν χαλια να ενημερώσει το αφεντικό να φέρει καθαρίστρια. Γενικά, κάτι από όλα αυτά υπάρχει, ή ότι υπήρχαν κάμερες είναι defacto. Λέω τώρα εγώ:; Γενικά, αν λερώσεις την τουαλέτα και τα κάνεις χάλια, πρέπει λίγο να τα μαζέψεις αυτό ειναι που ξεχωρίζει τα ζώα από τους ανθρώπους, εκτός αν υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Αν δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, έστω φωνάζεις την καθαρίστρια, κάπως διακριτικά. Αν φεύγεις και τα έχεις κάνει μπουρδέλο, τι να πω ούτε ο κωστακης να είσαι. Και λιγα ειπε το αφεντικο πραγματικα. Παντως μου εδωσες ενα πολυ ωραιο πατημα να γραψω ενα νημα για ενα παρομοιο συμβαν που μου εχει τυχει. Ευχαριστω τροφη για σκεψηΠρόσφατο γεγονός. Μια 40άρα που δούλευε σε δικηγορικό γραφείο στον Πειραιά. Αφού βγήγκε από το WC χτύπησε το κινητό της, όπου στην άλλη γραμμή ήταν το αφεντικό της και της λέει:《 Χάλια τα έκανες μέσα στην τουαλέττα, πήγαινε να τα καθαρίσεις ..》Η κοπέλα έμεινε άφωνη. Να σημειωθεί ότι η ίδια εκείνο το διάστημα είχε περίοδο. Έπειτα από λίγο καιρό δήλωσε την παραίτηση της.![]()
καλα αλλοι βαζαν σε κωλομπαρα γιατι οι ταναπου δε παραδεχοταν οτι "παιρναν" τους πελατες....![]()
53χρονος είχε βάλει κρυφή κάμερα σε γυναικεία τουαλέτα καταστήματος - Συνελήφθη για παιδική πορνογραφία
Στο σπίτι του βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας, όπλο, μαχαίρι και σπρέι πιπεριούwww.newsit.gr
Και σε στριπ τυπε σε πριβε χωρους με βλεπαν και γελαγανε τα καριολια απο μεσα για να δουν αν οι κοπελες κανουν εχτραδακια σε πιο χαμηλές τιμες περα απο κλασσικο τιμοκαταλογο.καλα αλλοι βαζαν σε κωλομπαρα γιατι οι ταναπου δε παραδεχοταν οτι "παιρναν" τους πελατες....